Προκλητικός στην απολογία του ο μαστροπός αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη: «Με κατηγορεί εκδικητικά»

Υποστηρίζει ότι εκείνος ζήλευε και ζητούσε από την 19χρονη να σταματήσει να... εκδίδεται!

Must Read

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε και απειλούσε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε προκλητικά ότι η 19χρονη τον κατηγορεί εκδικητικά: «Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε στην ανακρίτρια.

Ο 39χρονος κατέθεσε ότι η νεαρή κοπέλα του είπε ότι εκδιδόταν από τα 16 της χρόνια και ότι εκείνος που την χτυπούσε και την ωθούσε στην πορνεία ήταν ο πρώην σύντροφός της: «Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της. Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο» κατέθεσε στην απολογία του ο 39χρονος.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει ότι της γνώρισε τον Σειρηνάκη αλλά δεν γνώριζε τίποτα για το συμβόλαιο ερωτικών ταινιών: «Εγώ την είχα γνωρίσει στον κ. Σειρηνάκη με τον οποίο είχαμε βγει μαζί για καφέ όλοι και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. (…) Από μόνη της μου αποκάλυψε ότι την προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη πήγε στον Σειρηνάκη και έκανε γυρίσματα έναντι αμοιβής, την οποία δεν γνωρίζω. Από τη στιγμή που γνώρισε τον Σειρηνάκη εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει ταινίες και εγώ την απέτρεπα και της έλεγα να το σκεφτεί γιατί η ταινία ήταν κάτι που θα τη στιγμάτιζε για όλη της τη ζωή και έπρεπε να το σκεφτεί πολύ καλά».

Μάλιστα, ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται μεταξύ άλλων για σεξουαλική κακοποίηση, απαγωγή και εμπορία κατέθεσε ότι ζήλεψε όταν έμαθε για την ταινία, παρά το γεγονός ότι η εταιρία Sirina με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι η συμφωνία για την ερωτική ταινία έγινε με παρόντες τον 39χρονο και την 19χρονη«Όταν μου είπε για την ταινία, εγώ νευρίασα και χάλασε το κλίμα μεταξύ μας γιατί στεναχωρήθηκα και ζήλευα και της το έδειξα. Εμένα με ενόχλησε πρώτον ότι είχα καταλάβει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης και χασίς, και κάποια φορά προσπάθησε να το φέρει στο σπίτι και εγώ της το απαγόρευσα και επίσης με πείραξε και η πρωτοβουλία να γυρίσει ταινία».

«Με παρακαλούσε να μην την διώξω»

Για τους μώλωπες και τα χτυπήματα στο σώμα της νεαρής κοπέλας, ο 39χρονος στην απολογία του ανέφερε ότι έγιναν από τρίτους: «Η … την Τετάρτη το βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί. Την έφερε ένα άσπρο αυτοκίνητο, όπου ήταν δύο άντρες. Ήταν χτυπημένη κυρίως στο πρόσωπο αλλά είχε και διάφορα σημάδια, κυρίως στο σώμα της. Όταν την ρώτησα τι έγινε, μου είπε ότι πήγε σε ένα ραντεβού και εκεί δεν ήταν ένας αλλά τρεις, οι οποίοι τη βίασαν και της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν. Εγώ επειδή της είχα πει να μην το ξανακάνει και αυτή δεν με άκουσε, της ζήτησα να χωρίσουμε και να φύγει από το σπίτι. Με παρακαλούσε να μην την διώξω και εγώ την άφησα να παραμείνει στο σπίτι και της ζήτησα χρόνο για να ηρεμήσω». Μάλιστα κατηγόρησε την 19χρονη ότι ήταν νευρική και ότι έφυγε από το σπίτι του όταν την χαστούκισε: «Αυτή ήταν νευρική και τσακωθήκαμε και εγώ της έριξα μία σφαλιάρα και αυτή με έβρισε και άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι μου και μου είπε «Τι έκανες; Θα δεις ρε μαλάκα».

Για την γνωριμία του με την 19χρονη ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην απολογία του: «Είμαι σε αργία γιατί έχω πειθαρχικό παράπτωμα για τις κατηγορίες σε απειλή και εξύβριση. Με την… γνωρίστηκα στα τέλη Μαΐου 2021. Οταν γνωριστήκαμε, κάναμε παρέα στην αρχή και είχαμε ερωτική επαφή, και μετά από μια εβδομάδα μού ζήτησε να μείνει στο σπίτι μου και αυτό κατάλαβα ότι μου το ζήτησε γιατί ήθελε να ξεφύγει από το οικογενειακό της περιβάλλον γιατί υπήρχαν προβλήματα και η ίδια μου είχε πει ότι την είχαν διώξει κατά καιρούς από το σπίτι. Εγώ είμαι σε διάσταση, η γυναίκα μου έχει φύγει και έχει εγκαταλείψει το παιδί και εγώ το μεγαλώνω μόνος μου και έχω την αποκλειστική επιμέλεια με δικαστική απόφαση. Αυτή μου είπε ότι θα με βοηθάει με το παιδί, όπως και έκανε, και με την κόρη μου είχε άριστες σχέσεις και είμαστε σαν οικογένεια μέσα στο σπίτι. Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές, σιγά σιγά ενώ κέρδισα την εμπιστοσύνη της, άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το παρελθόν της».

Ο 39χρονος υποστήριξε ότι ήθελε να την βοηθήσει: «Εγώ έβλεπα ότι είχε μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, ασυνήθιστη για ένα κορίτσι 18 χρονών και πέρα από αυτό, έλειπε πολλές ώρες και είχε οικονομική άνεση. Όπως σας είπα, έλειπε ασυνήθιστες ώρες από το σπίτι, όπως έγινε και τον τελευταίο καιρό και για τον λόγο αυτόν τσακωθήκαμε. Επειδή είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είχα αναπτύξει τέτοια συναισθήματα για να της πω, για να της επιβάλω τι πρέπει να κάνει, βέβαια της είχα πει ότι αυτό που κάνει για εμένα δεν είναι σωστό, αλλά ό,τι θέλει μπορεί να κάνει. Με ενοχλούσε και με ανησυχούσε το ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και γι’ αυτό δεν την άφηνα μόνη με το παιδί, γιατί το γεγονός ότι εκδιδόταν δεν επηρέαζε τη συμπεριφορά της απέναντι στο παιδί μου, η οποία ήταν πολύ καλή και έτσι δεν είχα πρόβλημα με αυτό, ούτε φοβόμουν μήπως καταλάβει κάτι το παιδί. Την Πέμπτη μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο. Για πρώτη φορά της το είπα αυτό γιατί όταν μου αποκάλυψε ότι τη βίαζε ο πατέρας της, αισθάνθηκα σαν να είχα απέναντι την πρώην σύζυγό μου, η οποία είχε βιώσει αντίστοιχες εμπειρίες και αυτήν τη βίαζε ο πατριός της και εγώ τη βοήθησα σε αυτό που περνούσε και ο πατριός της καταδικάστηκε και μπήκε φυλακή και πέθανε στη φυλακή. Και σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος όταν άκουσα αυτά από τη …. ήθελα να τη βοηθήσω, δεν μπορώ να την αφήσω αβοήθητη. Εγώ επικοινώνησα με τον κύριο …, αστυνόμο από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος μου είπε ότι επειδή δεν είναι ανήλικη δεν μπορεί να την αναλάβει η υπηρεσία του και μου είπε να απευθυνθώ είτε στη διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος ή στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Έστειλα επίσης μήνυμα στον κύριο … που υπηρετεί στο οργανωμένο έγκλημα στη ΓΑΔΑ και του είπα ότι έχω αυτό το πρόβλημα, με μία κοπέλα και πότε μπορώ να περάσω να το συζητήσουμε και αυτός μου είπε να πάω την Παρασκευή το πρωί να το συζητήσουμε, μόνο εγώ χωρίς την παθούσα. Δεν πήγα ποτέ στον … γιατί η … την Τετάρτη το βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί».

Η επικοινωνία με τη μητέρα της

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι είχε πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της και ότι εκείνη τον είχε επισκεφτεί στο διαμέρισμά του: «Εγώ όταν έφυγε από το σπίτι άφησα να περάσει λίγη ώρα και μετά επειδή ανησύχησα πήρα τηλέφωνο τη μητέρα της και της είπα να έρθει από το σπίτι και να μιλήσουμε. Όσο καιρό μέναμε μαζί ερχόταν η μητέρα της και ο αδερφός της από το σπίτι. Έτσι ήρθε και η μητέρα της και της είπα ότι είχε φύγει και της αποκάλυψα όλα όσα μου είχε πει η…. και αυτή μου είπε ότι γνώριζε ότι έπαιρνε ναρκωτικά και είχε υποψιαστεί ότι εκδιδόταν η κόρη της. Η μητέρα της ένιωθε ασφάλεια για το ότι η… έμεινε σε μένα, αυτό μου το είχε πει μόνη της και μου το είχε πει και η …».

Για την ύπαρξη της αγγελίας σε ροζ σάιτ, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα: «Δεν γνώριζα ότι είχε προφίλ στην ιστοσελίδα kingshustler.com. Γνωρίζω τον κύριο Γ. Λ. (σ.σ. κατηγορείται για διαχείριση της σελίδας) μέσω facebook και είχαμε βγει για καφέ και προσπαθούσα μήπως με πάρει στην εταιρεία του για φύλαξη. Όλα για όσα με κατηγορεί η … είναι ψέματα. Αυτό προκύπτει από τα όσα ίδια καταθέτει, ότι μπορούσε κάποιες φορές και είχε βγει, οπότε εγώ δεν την κρατούσα κλειδωμένη. Επίσης στο σπίτι μου ερχόταν επίσκεψη η μητέρα της, ο αδερφός της, η μητέρα μου, ο αδερφός μου και γενικώς είναι το σπίτι ανοιχτό σε πολύ κόσμο» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This