Φρίκη στην Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε άλλη μια κοπέλα – Πληροφορίες για ακόμα 10 αιχμάλωτες

Θέλουν να μιλήσουν στις Αρχές αλλά φοβούνται - Τι ζητάει η δικηγόρος της 18χρονης

Must Read

Ένα ολόκληρο κύκλωμα μαστροπείας φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τις φριχτές αποκαλύψεις για την αιχμαλωσία και τον βασανισμό της 19χρονης νεαρής που κατάφερε να δραπετεύσει και να καταγγείλει στις Αρχές τον γολογοθά που ζούσε στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού στην Ηλιούπολη.

Η 18χρονη εκτός από τον πατέρα της και τον αστυνομικό κατονόμασε ακόμα τρία άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη μιλώντας στον Ant1 διευκρίνισε ότι «για τον πατέρα δεν ξέρουμε εάν συμμετείχε στο κύκλωμα», αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της «δεν είναι μόνο πέντε» άτομα οι εμπλεκόμενοι αλλά περισσότεροι: «Το θύμα έχει εξαρχής κατονομάσει στην αστυνομία τουλάχιστον 3 ανθρώπους εκτός του αστυνομικού που έχει ήδη συλληφθεί και του πατέρα της . Θεωρώ δεδομένο ότι δεν είναι μόνο αυτοί» αποκάλυψε η δικηγόρος.

Αναφορικά με τον ρόλο της μητέρας της 19χρονης, η δικηγόρος σημείωσε ότι ο αστυνομικός είχε απαγορεύσει στην 19χρονη να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της και της είχε σπάσει το κινητό της τηλέφωνο.

Η κα. Λεγάκη αποκάλυψε ότι υπάρχουν άλλες τρεις κοπέλες θύματα που θέλουν αλλά φοβούνται να καταθέσουν σε βάρος του αστυνομικού, ενώ τόνισε ότι κακώς δεν έχει διαταχθεί από την εισαγγελία να δοθούν τα στοιχεία του 39χρονου στη δημοσιότητα: «Από την Δευτέρα και μετά, λόγω της δημοσιότητας που δόθηκε -και παρότι πολύ κακώς η εισαγγελία δεν έχει διατάξει να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του ώστε να έρθουν και άλλες κοπέλες. Ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μου τρεις που έχουν περάσει τα ίδια στα χέρια του ίδιου ανθρώπου. Μία εξ αυτών μου έχει μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες, για ανθρώπους άλλους πέρα από αυτόν. Σήμερα θα προσπαθήσω να μιλήσω με την ανακρίτρια, να δώσω ότι στοιχεία έχω, με σκοπό να τους παρασχεθεί ασφάλεια, με σκοπό να προσέλθουν στην ανακρίτρια, γιατί αυτός ο κόσμος φοβάται. Κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα ακόμα».

«Aκόμα δέκα κοπέλες κλεισμένες»

Η δικηγόρος της 19χρονης αποκάλυψε ότι ακόμα μια κοπέλα ελευθερώθηκε αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να μιλήσει, ενώ όπως ανέφερε υπάρχουν πληροφορίες για «ακόμα δέκα κοπέλες κλεισμένες»: «Είναι πια απαίτηση της κοινωνίας η εισαγγελία να δώσει ασφάλεια σε αυτά τα κορίτσια, να μιλήσουν» τόνισε η δικηγόρος και επανέλαβε ότι η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε από τους δικηγόρους της νεαρής κοπέλας να επικοινωνήσουν μαζί της: «Στην περίπτωση της 18χρονης οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν εκείνη κατηγορούμενη, την απέκλεισαν από τους συνηγόρους της, από το να μιλήσει σε σύντομο χρόνο σε κόσμο. Αυτό δεν έχει απαντηθεί. Το τελευταίο που δημιουργεί είναι αίσθηση ασφάλειας. Εγώ αυτό που θα ζητούσα είναι περισσότερες σερβιτόρες στην κοινωνία μας, σαν αυτή που διέσωσε την 18χρονη. Και λιγότερους αστυνομικούς σαν αυτούς που την είχαν όλη ημέρα στην Ηλιούπολη, που δεν έκαναν τίποτα και μετά την εξαφάνισαν. Μιλάω για την στάση των επίσημων Αρχών μετά την αποκάλυψη. Πρέπει η αστυνομία να συμπεριφέρεται σύμφωνα με το νόμο και το Σύνταγμα. Δεν φταίει ο κόσμος που διατυπώνει τις επιφυλάξεις. Απαντήσεις στο γιατί την εξαφάνισαν 24 ώρες δεν έχουμε πάρει» τόνισε η κα. Λεγάκη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This