Φρίκη στην Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε και βασάνιζε την 19χρονη (photos)

Τού άρεσε η χλιδή και έκανε εφέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Must Read

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη 19χρονη στην Ηλιούπολη. Η νεαρή κοπέλα ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατέρα-«τέρας» αλλά και του 39χρονου αστυνομικού.

Η κατάθεσή της και όλες οι αποκαλύψεις που έκανε, άφησε άφωνους όσους την άκουγαν. Όπως είπε από τα 11 της χρόνια την βίασε περισσότερες από 30 φορές, ενώ ο επίορκος αστυνομικός την ανάγκαζε να εκδίδεται με πολλούς άντρες καθημερινά!

Μάλιστα, ο επίορκος αστυνομικός συνήθιζε να τη χτυπά με ένα κομμάτι ξύλο, όταν δεν την βίαζε, παρά την προσπάθειά της να αντισταθεί!

Αυτό είναι το προφίλ του επίορκου αστυνομικού

Άκρως προκλητικός και αλαζονικός εμφανίζεται μέσα από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με φωτογραφίες που δείχνουν χαρτονομίσματα των 100 αλλά και 500 ευρώ, πανάκριβες σαμπάνιες, αλλά και… ακριβά γούστα που δεν αντικατοπτρίζουν τις οικονομικές απολαβές ενός αστυνομικού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση περιγράφει με λεπτομέρειες την αποφασιστική αντίδραση της σερβιτόρας στην Ηλιούπολη, η οποία ελευθέρωσε την 19χρονη από τον εφιάλτη που ζούσε από τον αστυνομικό και τον πατέρα της.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ο πατέρας της 19χρονης και ο επίορκος αστυνομικός ο οποίος παρά το γεγονός ότι αρνήθηκαν τα πάντα δεν έπεισαν την ανακρίτρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This