Εξαφανίστηκε το λαπτοπ του αστυνομικού – μαστροπού όπως έγινε και με τον Λιγνάδη

Άθλιο παρακράτος πίσω από την νέα υπόθεση κατά συρροή βιασμών

Must Read

Η υπόθεση του αστυνομικού – βιαστή και μαστροπού της Ηλιούπολης, είναι εξαιρετικά σκοτεινή και ύποπτη. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο αστυνομικός χωρίς να το δικαιούται, αφέθηκε να επικοινωνήσει με συνεργό του και να του υπαγόρευση να εξασφαλίσει το λάπτοπ που διατηρούσε και προφανώς περιείχε πολύτιμο υλικό που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τις διωκτικές αρχές για να διαλευκανθεί κάθε πτυχή των εγκλημάτων του.

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι συντριπτικά. Πως κατάφερε ο κατηγορούμενος και επικοινώνησε με τον συνεργό του προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το λάπτοπ του δεν θα βρεθεί; Ποιος του το επέτρεψε; Έχει διαταχθεί έρευνα για αυτό το τεράστιο ατόπημα; Πρόκειται για ατόπημα ή για εγκληματική συνέργεια;

Μιλάμε πλέον για επανάληψη του σκανδάλου Λιγνάδη, ο οποίος επίσης πρόλαβε να εξαφανίσει το λάπτοπ του που σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιέχει ακόμα και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Διότι όπως αποκάλυψε εχθές το newsbreak.gr, οι διωκτικές αρχές γνώριζαν πολύ καλά το ποιόν του συγκεκριμένου καθάρματος. Και όμως τον άφηναν να διαπράττει ανενόχλητος τα εγκλήματα του.

Ανεβάζοντας μάλιστα και βίντεο με τα κατορθώματα του και την κακοποίηση της κοπέλας.

Αναμένουμε απαντήσεις.

Δείτε το ελεεινό βίντεο που είχε ανεβάσει ο μαστροπός, εδώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This