Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Κηδεύεται σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η άτυχη Γαρυφαλλιά

Αύριο στον ανακριτή ο 30χρονος - Αυτό είναι το προφίλ του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Must Read

Ανήμερα της γιορτής της θα κηδευτεί η άτυχη 26χρονη η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, επειδή διαπληκτίστηκαν για το μέρος που θα επισκέπτονταν στο νησί… Τουλάχιστον έτσι είπε στις Αρχές ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος.

Σήμερα η κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Σήμερα, Δευτέρα (19/7) στο Βέλο Κορινθίας θα γίνει η κηδεία της 26χρονης. Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τη Γαρυφαλλιά το απόγευμα στις 18:00 στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου.

Τραγική ειρωνεία πως, η ημέρα της ταφής της συμπίπτει με την ονομαστική της γιορτή, καθώς με βάση το ελληνικό εορτολόγιο το όνομα ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ γιορτάζει στις 19 Ιουλίου.

Αύριο στον ανακριτή ο 30χρονος

Αύριο, Τρίτη 20 Ιουλίου θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος, η αιτία του τσακωμού του ζευγαριού ήταν ότι, ήθελαν να μεταβούν σε μια τοποθεσία του νησιού αλλά συνειδητοποίησαν ότι είχαν πάρει λάθος δρόμο και εκείνος επέρριψε ευθύνες στην κοπέλα. Από εκεί ξεκίνησε ο μεγάλος καβγάς.

Αυτό είναι το προφίλ του δράστη

Η άτυχη 26χρονη γνώρισε τον 30χρονο δράστη πριν από περίπου ένα χρόνο. Ουσιαστικά όμως, η γνωριμία τους εξελίχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι γονείς της κοπέλας δεν είχαν γνωρίσει τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο. 

Ο Δ.Β. είχε σπουδάσει πληροφορική, εξού και ο φόβος της Γαρυφαλλιάς (τον οποίο εξέφρασε η μητέρα της άτυχης κοπέλας) ότι το κινητό της παρακολουθείται. Ο ίδιος ήταν γνώστης του διαδικτύου και της διαχείρισης σελίδων.

Ο ίδιος φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι σελίδες του τόσο στο facebook όσο και στο Instagram είναι κλειστές, και χρειάζεται την έγκρισή του για να την επισκεφτεί κάποιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This