«Αγαπημένη αστυνομία όταν την σφάξει θα ενημερώσω πρώτα τα κανάλια» – Συγκλονίζει η καταγγελία γειτόνισσας του γυναικοκτόνου

Καταγγέλλει ότι είχε ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά αδιαφόρησε

Must Read

Ήταν 11 Ιουλίου όταν μια γειτόνισσα του Αλβανού γυναικοκτόνου στη Δάφνη είχε ακούσει τα ουρλιαχτά και την άγρια κακοποίηση της 31χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της. Γείτονες που μίλησαν για το νέο έγκλημα που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη, ανέφεραν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι συχνά άκουγαν τους καβγάδες του ζευγαριού και κυρίως τις φωνές της γυναίκας η οποία όλο αυτό το διάστημα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας και ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του συζύγου της.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια γειτόνισσα του ζευγαριού έκανε δημόσια καταγγελία ότι είχε καλέσει την αστυνομία, όμως όταν μετά από ώρα εμφανίστηκε το περιπολικό, οι αστυνομικοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν από το περιπολικό και έφυγαν. 

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ» είχε γράψει πριν από 20 μέρες.

Με μια δεύτερη ανάρτηση σήμερα, η γειτόνισσα του ζευγαριού αναδημοσιεύει την καταγγελία που είχε κάνει και σημειώνει «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω». Ίσως αν εκείνη τη μέρα είχαν επέμβει οι αρχές, σήμερα το 8χρονο αγοράκι της νεαρής μητέρας ίσως να μην έμενε ορφανό… Ίσως να μην θρηνούσαμε τον άδικο χαμό ακόμα μιας γυναίκας. Ίσως…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This