Θείος-τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία ανήλικα ανίψια του και βιντεοσκοπούσε τα όσα έκανε! (video)

Επί τέσσερα χρόνια ασελγούσε στα τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 3, 5 και 6 ετών...

Must Read

Πορεία ολοταχώς για τον γκρεμό έχει βάλει η κοινωνία μας με τα όσα αδιανόητα γίνονται καθημερινά. Όταν δε αφορούν παιδιά, τα λόγια είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν τη φρίκη…

Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τα όσα έγιναν γνωστά μετά τη σύλληψη ενός 51χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος επί τέσσερα χρόνια ασελγούσε στα τρία ανήλικα ανίψια του (3, 5 και 6 ετών…), δύο αδέρφια και το μικρό τους ξαδερφάκι, τα οποία περνούσαν χρόνο στην ανατολική Θεσσαλονίκη με την γιαγιά τους και τον παππού τους, καθώς οι γονείς τους εργάζονταν.

Μαζί όμως έμενε και ο θείος τους, ο οποίος όταν έμενε μόνος με τα παιδιά εμφάνιζε το αληθινό του προσωπείο, αυτό του τέρατος και τα κακοποιούσε σεξουαλικά. Μάλιστα βιντεοσκοπούσε κιόλας τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ένα από τα παιδιά βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τον θείο του, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει. Σύμφωνα με την καταγγελία του 18χρονου σήμερα παιδιού, ο θείος του προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των τριών ανήλικων με διάφορα υλικά ανταλλάγματα (δώρα ή επιτρέποντάς τους να παίξουν με το κινητό του).

Ο 51χρονος παραδέχτηκε τις αρρωστημένες πράξεις του… Η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του αφορά γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This