Παραδόθηκε στις Αρχές ο 20χρονος γιος που αναζητούνταν για την δολοφονία της μητέρας του στο Αιγάλεω!

Must Read

Το κατώφλι της ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, πέρασε πριν από λίγη ώρα, προκειμένου να παραδοθεί ο 20χρονος που από το μεσημέρι της Τετάρτης αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές για την άγρια δολοφονία της μητέρας του, στο Αιγάλεω.

Ο 20χρονος, ο μικρότερος από τα πέντε παιδιά της 55χρονης, φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς το αποτρόπαιο έγκλημα και μέσα στις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της στην οδό Βεροίας, το απόγευμα της Τετάρτης. Το θύμα ήταν κατακρεουργημένο, καθώς έφερε πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό. Ως ύποπτο της δολοφονίας, οι αρχές αναζητούσαν τον μικρότερο γιο της ο οποίος έχει «εξαφανιστεί» και όπως έγινε γνωστό αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η 55χρονη γυναίκα είχε μεγαλώσει μόνη της 5 παιδιά, ενώ ταυτόχρονα ήταν αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα, καθώς ο σύζυγός της είχε σκοτωθεί σε εργατικό ατύχημα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας φέρεται να εντόπισε πρώτος ο τέταρτος γιος της ο οποίος βγήκε έντρομος από το σπίτι ζητώντας βοήθεια και φωνάζοντας: «Σκότωσε τη μάνα μου! Βοήθεια! Έλεγε ότι θα τη σκοτώσει και το έκανε! Τη σκότωσε!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This