Με αίματα στα χέρια και στη μπλούζα εμφανίστηκε στις αρχές ο 20χρονος που κατακρεούργησε τη μάνα του

«Δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω» είπε στους αστυνομικούς

Must Read

Δύο ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της μητέρας του, εμφανίστηκε στις αρχές ο 20χρονος γιος της που αναζητούνταν ως ύποπτος για το στυγερό έγκλημα στο Αιγάλεω.

Ο μικρότερος γιος της αδικοχαμένης 57χρονης που κατακρεουργήθηκε από τα χέρια του ίδιου του παιδιού της μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Βέροιας, παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ το πρωί της Παρασκευής, συνοδευόμενος από δικηγόρο.

Ο 20χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εμφανίστηκε στους αστυνομικούς με αίματα στα χέρια και στην μπλούζα του, με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα που επιτέθηκε στη μητέρα του καταφέρνοντας πολλές μαχαιριές στον λαιμό της.

Ο δράστης φέρεται να πήδηξε από το παράθυρο με την αποτρόπαια πράξη του και εξαφανίστηκε, ενώ όπως έγινε γνωστό, ήταν εκείνος που κάλεσε τους αστυνομικούς για να τους ειδοποιήσει για την σφαγή της γυναίκας. Το πτώμα της 57χρονος φέρεται να εντόπισε πρώτος ένας από τους γιους της άτυχης γυναίκας που είχε φέρει στον κόσμο 5 παιδιά και τα μεγάλωνε μόνη της με αυτοθυσία και πολλά οικονομικά προβλήματα, αφού ο σύζυγός της είχε χάσει τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα. Σε κατάσταση σοκ, ο τέταρτος γιος της φώναζε μόλις είδε τη μητέρα του μέσα σε λίμνη αίματος: «Σκότωσε τη μάνα μου! Βοήθεια! Έλεγε ότι θα τη σκοτώσει και το έκανε! Τη σκότωσε!».

Μιλώντας στον Alpha, ο γιος της 57χρονης που εντόπισε νεκρή τη μητέρα του αποκάλυψε ότι είχε απειλήσει και στο παρελθόν να την σκοτώσει, ωστόσο δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο αδερφός του προέβη σε αυτή την πράξη: «Ίσως τη μισεί; Ίσως έχει ψυχολογικά; Έλεγε θα τη σκοτώσει και μετά τα υπόλοιπα παιδιά. Μπορεί να ξανά έρθει, δεν ξέρω» είπε.

«Δεν ήξερα ότι πέθανε»

Ο 20χρονος που εμφανίστηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς: «Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω, μόλις έμαθα ότι η μητέρα μου πέθανε αποφάσισα να παραδοθώ» ήταν μερικές από τις πρώτες του κουβέντες, σύμφωνα με το protothema.gr.

Οι αστυνομικοί έχουν παραδώσει τα ματωμένα ρούχα του στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση DNA, ο δράστης μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This