Έγκλημα στην Κηφισιά: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!» (video)

Must Read

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Κηφισιάς μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί με θύμα έναν 43χρονο υπάλληλο φυσικού αερίου και έναν τραυματία από σφαίρα στην πλάτη.

Όλα άρχισαν γύρω στις 10:00 το πρωί, στην οδό Τατοΐου, όταν την ώρα που οι δύο άνδρες εκτελούσαν έργα φυσικού αερίου. Τότε, τους πλησίασε ένας 40χρονος, κάτοικος της περιοχής, κραδαίνοντας όπλο και τους πυροβόλησε πέντε φορές. Στην συνέχεια, ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του για να γεμίσει το περίστροφο και να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Ωστόσο μέχρι να βγει, είχαν ήδη φτάσει οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως προέκυψε από τις πληροφορίες που μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο άνδρας δεν αντιστάθηκε, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Βλέπω έναν άνθρωπο να είναι πεσμένος κάτω και να φωνάζει βοήθεια και να λέει “πεθαίνω, πεθαίνω”»

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τις ανατριχιαστικές στιγμές που ακολούθησαν τους πυροβολισμούς.

«Άκουσα πυροβολισμούς. Έξι με εφτά. Κατέβηκα κάτω και βλέπω έναν άνθρωπο να είναι πεσμένος κάτω και να φωνάζει βοήθεια και να λέει “πεθαίνω, πεθαίνω” και έναν άλλο να είναι πιο ελαφρά. Είχε πυροβοληθεί ο άνθρωπος στο θώρακα και την κοιλιά», είπε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=H7lbVth73bs

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής υποστήριξε πως όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη εκείνος φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This