Σε σοκ η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου – Κουκουλοφόροι την απείλησαν και την λήστεψαν

Τρόμος για το πρώην μοντέλο έξω από το σπίτι του

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε η η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα!

Το πρώην μοντέλο έπεσε θύμα ληστείας, όταν το πρωί της Πέμπτης βγήκε από το σπίτι της και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της. Τρεις άνδρες που φορούσαν κουκούλες, της είχαν στήσει καρτέρι και μόλις την είδαν, την περικύκλωσαν και αφού την απείλησαν, την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι της. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Διονυσία Κουκίου, οι τρεις άνδρες που είχαν καλυμμένα πρόσωπα, απείλησαν ότι θα την χτυπήσουν εάν δεν τους ανοίξει το σπίτι της. Αφού μπήκαν στο εσωτερικό της οικείας της, την ανάγκασαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα τα χρυσαφικά της και τα χρήματά της.

5701 2423 1011 3511

Η πρώην Σταρ Ελλάς που κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, υποστήριξε ότι οι δράστες της έκλεψαν 11.000 ευρώ και πλήθος χρυσαφικών. Αφού την έκλεψαν, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η ίδια σε κατάσταση σοκ κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές: «Ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει στη ζωή μου. Είμαι άυπνη και φοβήθηκα πάρα πολύ. Πηγαίνω πάλι για να καταθέσω στην αστυνομία», είπε μιλώντας στο newsit.gr.

Το πρώην μοντέλο, το οποίο είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2008, διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στον σύλλογο πυγμαχίας στη Βάρη, από άγνωστους δράστες που παραμένουν ασύλληπτοι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This