Τάσος Μπερδέσης: Με αυτόν τον τρόπο πενθεί η Διονυσία Κουκίου για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της

Η πένθιμη ανάρτηση που ανέβασε στα social media!

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η ψυχρή δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι το τέταρτο συμβόλαιο θανάτου το οποίο εκτελέστηκε μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο 39χρονος πυγμάχος την ώρα που κατευθυνόταν στον σύλλογο πυγμαχίας στη Βάρη, δέχθηκε από τους εκτελεστές, το πρωί της Δευτέρας, 10 σφαίρες καλάσνικοφ.

Η δυσάρεστη αυτή είδηση σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η σύντροφος του Ελισάβετ Καρυπίδου βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν μπορεί ούτε να μιλήσει.

Ο θάνατος όμως του γνωστού πυγμάχου φαίνεται πως συγκλόνισε και την πρώην σύντροφο του Διονυσία Κουκίου, με την οποία μάλιστα ήταν έτοιμοι να παντρευτούν.

Το πρώην μοντέλο, το οποίο είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2008, μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θάνατο του και ως ένδειξη πένθους, ανακοίνωσε μέσω των social media, πως η επιχείρηση που διατηρεί στην Πάτρα, θα παραμείνει κλειστή για την ημέρα της κηδείας του πρώην αγαπημένου της.

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ για τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση

Δείτε επίσης: Γιώργος Μάνικας για τη δολοφονία του Τάσος Μπερδέση: «Δεν πρόλαβα να σε παντρέψω, αλλά…» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This