Η ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ για τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι αποχαιρετά τον φίλο του

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του διάσημου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας, λίγο πριν μπει στον σύλλογο πυγμαχίας στη Βάρη.

Ο πυγμάχος ήταν ιδιαίτερα γνωστός για τις αθλητικές του επιδόσεις και τις συνεχόμενες επιτυχίες του στα ρινγκ, ενώ το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret όπου κέρδισε το έπαθλο του νικητή.

Επιπλέον, Μπερδέσης στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με το γνωστό μοντέλο που στέφθηκε «Σταρ Ελλάς», Διονυσία Κουκίου και οι δυο τους έκαναν πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Γνωστοί και φίλοι του αποχαιρετούν με θλίψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Πατρινό πυγμάχο για τον οποίο φέρεται να διατάχθηκε «συμβόλαιο θανάτου» από τους κόλπους της μαφίας.

Ανάμεσα σε αυτούς και Κώστας Σόμμερ ο οποίος ήταν παρουσιαστής του ριάλιτι το 2017 στο οποίο ο Τάσος Μπερδέσης δήλωσε συμμετοχή και βγήκε νικητής. Ο Σόμμερ ανέβασε σε Instagram Story μια κοινή φωτογραφία του όπου αγκαλιάζει τον δολοφονημένο πυγμάχο και τη συνόδευσε με την λεζάντα: «Καλό ταξίδι Ψυχάρα».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This