Βιαστής και ληστής ο μητροκτόνος του Αγρινίου – Αποφυλακίστηκε και έγδαρε το κρανίο της μητέρας του

Καταδικασμένος για βιασμό και ληστεία ο 35χρονος δράστης

Must Read

Βαρύ ποινικό παρελθόν είχε στην πλάτη του ο 35χρονος στο Αγρίνιο που σκότωσε τη μητέρα του και τραυμάτισε σοβαρά την γιαγιά του.

Ο μητροκτόνος ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του karvasaras.gr. Ο 35χρονος άνδρας, είχε καταδικαστεί για ληστεία το 2012 στην Πάτρα αλλά και για υπόθεση βιασμού στα Ιωάννινα το 2013.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα αλλά και η γιαγιά του τον είχαν καταγγείλει δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία, το 2015 και το 2017, ενώ είχαν καταθέσει σε βάρος του μήνυση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 35χρονος είχε φυλακιστεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, πριν από μερικά χρόνια, ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Αποφυλακίστηκε και σκότωσε την μητέρα του

Ο δράστης μετά την αποφυλάκισή του, συνέχισε την βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην μητέρα και την γιαγιά του, μέχρι που τελικά το πρωινό της Τρίτης, έκοψε το νήμα της ζωής της μητέρας του με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο. Η 52χρονη γυναίκα αφού δέχτηκε επίθεση με γροθιές από τον γιο της, βρέθηκε νεκρή με χαραγμένο το κεφάλι της από μαχαίρι, σε μια προσπάθεια του δράστη να της γδάρει το κρανίο! Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τον άγριο ξυλοδαρμό της από το χάραγμα που της έκανε στο κεφάλι με το μαχαίρι.

Ο 35χρονος στη συνέχεια επιτέθηκε στην γιαγιά του την οποία τραυμάτισε σοβαρά, ωστόσο η ίδια πρόλαβε να καλέσει την Άμεση Δράση. Η 80χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό του 33χρονου σε ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This