Έτσι έγινε το έγκλημα στη Γλυφάδα: «Ακούσαμε ‘βοήθεια’ και είδαμε τον άνθρωπο πεσμένο πάνω σε μια γλάστρα…»

Μαρτυρίες για τη δολοφονική επίθεση 51χρονου στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων για το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε νωρίς το πρωί στη Γλυφάδα, όταν ένας 51χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, μέσα στο μαγαζί της, ένα χρωματοπωλείο.

Ο δράστης αφού σκότωσε τον πατριό του πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!»

Σύμφωνα με αυτόπτη και αυτήκοο μάρτυρα, ακούστηκαν τζάμια να σπάνε και μια κραυγή για βοήθεια και όταν βγήκε μαζί με άλλους γείτονες να δει τι συμβαίνει, είδαν τον 66χρονο πεσμένο σε μια γλάστρα. Άμεσα κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε πρώτη στον τόπο του εγκλήματος. Ακολούθησε το ΕΚΑΒ, αλλά παρά τη μεταφορά του άνδρα στο Ασκληπιείο της Βούλας, δεν άντεξε και κατέληξε.

«Είδαμε τον άνθρωπο κάτω πεσμένο πάνω σε μια γλάστρα και επί τόπου πήραμε το 100. Περιμέναμε, ενημερώσαμε και τη σύντροφό του. Είχε σφυγμό εκείνη την ώρα, γιατί κατέβηκε και μια γιατρός από δίπλα και είδε ότι είχε σφυγμό. Περιμέναμε, πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ. Ακούσαμε τζάμια να σπάνε και μετά το βοήθεια που ακούσαμε βγήκαμε και ήταν ήδη πεσμένος κάτω», είπε η γειτόνισσα που έσπευσε από τις πρώτες στο σημείο.

Μια άλλη γυναίκα σχολίασε: «Οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι, το κατάστημα το οποίο νομίζω είναι της γυναίκας, λειτουργεί πάρα πολλά χρόνια στην περιοχή, για διαφορές δεν είχα ακούσει κάτι. Αίματα δεν υπήρχαν έξω, ότι έγινε πρέπει να έγινε μέσα στο κατάστημα».

Όπως είπαν στους δημοσιογράφους άλλοι γείτονες, ο 51χρονος έλειπε στο εξωτερικό και εδώ και πολύ καιρό δεν είχε εμφανιστεί στην περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This