Ψυχρός και αμίλητος ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του: «Δεν θα προλάβω να κάνω φυλακή»

Υποστηρίζει ότι είναι βαριά άρρωστος - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Must Read

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 51χρονου που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφο της μητέρας του, έξω από την οικογενειακή επιχείρηση, στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ενώ φαινόταν να περπατάει ήρεμος, ψυχρός και ανέκφραστος, δείχνοντας απόλυτα ψύχραιμος και συνειδητοποιημένος για το στυγερό του έγκλημα. Ο 51χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

https://www.youtube.com/watch?v=wt826hbBgHg

Την ίδια ώρα, η μητέρα του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να καταλάβει τα κίνητρα του γιου της, με την δικηγόρο της να δηλώνει ότι θύμα και θύτης δεν είχαν καμία διαφορά, αντιθέτως ο πρώτος είχε βοηθήσει αρκετές φορές τον δεύτερο.

Ωστόσο, ο ίδιος ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ότι είχε αποφασίσει να «καθαρίσει» τον 66χρονο επειδή θεωρούσε ότι «έτρωγε» τα χρήματα της μητέρας του. Μάλιστα, ο 51χρονος ο οποίος ζούσε εδώ και 10 χρόνια στη Δανία, κατηγόρησε ως υπεύθυνο για την χρεοκοπία της επιχείρησής του τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος, όπως υποστήριξε, είχε επέμβει στην περιουσία του πατέρα του.

Ο δράστης επέστρεψε στην Αθήνα πριν από σχεδόν δύο μήνες και έμενε σε ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει στο κέντρο. Εκεί κατέστρωσε το σχέδιό του για να βγάλει από τη μέση τον σύντροφο της μητέρας του.

Αφού του έστησε καρτέρι, έξω από το χρωματοπωλείο στη Γλυφάδα, στο οποίο ο 66χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος, του επιτέθηκε και άρχισε να τον μαχαιρώνει με τεράστιο μένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο στο κεφάλι, προκειμένου να τον «αποτελειώσει».

Την ίδια ώρα, ο δράστης υποστηρίζει ότι είναι βαριά άρρωστος και ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο, οπότε και δεν θα προλάβει να κάνει φυλακή.

Φωτογραφίες – video: protothema.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This