Γυναίκα κατέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στην Κυψέλη: «Ακούμπησε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου»

Μετά από ανάρτησή της, άλλες 6 γυναίκες αναγνώρισαν τον δράστη που είχε επιτεθεί και στις ίδιες

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών, με τις καταγγελίες να πληθαίνουν κάθε μέρα. 

Μια γυναίκα η οποία περπατούσε σε πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα, ο οποίος μάλιστα έπιασε τους μηρούς της και ακούμπησε πάνω της τα γεννητικά του όργανα! Σαστισμένη η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, ωστόσο ο δράστης της επίθεσης δεν πτοήθηκε. Στη συνέχεια, η ίδια με απόλυτη ψυχραιμία, έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και κατέγραψε το πρόσωπό του:

Το θύμα της επίθεσης ανάφερε στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος: «Την Κυριακή που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε, ‘Σ’ ευχαριστώ’» περιέγραψε η γυναίκα και πρόσθεσε ότι κατέγραψε τον δράστη της επίθεσης και στη συνέχεια μετέβη σε Α.Τ. όπου υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του:

«Έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του»

«Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που μόλις είχε γίνει. Συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτή τη φράση ακόμα και όταν άρχισα να φωνάζω. Εγώ συνέχισα να φωνάζω γιατί ήθελα να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω και έβλεπαν τι ακριβώς είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του. Μετά έτρεξα στο αγόρι μου που δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ήταν πέντε λεπτά μακριά. Καλέσαμε το 100 και έπειτα πήγα στο τμήμα και κατέθεσα τη μήνυση» ανέφερε η γυναίκα.

Μάλιστα, η ίδια, με στόχο να επιστήσει την προσοχή και άλλων γυναικών που μένουν ή κυκλοφορούν στην περιοχή, προχώρησε ανάρτηση σε ομάδα της Κυψέλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, άλλες έξι γυναίκες να επικοινωνήσουν μαζί της και να αναγνωρίσουν τον δράστη ο οποίος φαίνεται να έχει παρενοχλεί συστηματικά και άλλα θύματα στην περιοχή:

«Μετά τη μήνυση ανέβασα μία δημοσίευση σε γνωστή ομάδα της Κυψέλης όπου είπε ότι μου έχει γίνει μία σεξουαλική επίθεση και ζήτησα από όσες ή όσους έχουν βιώσει κάτι τέτοιο να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πάνε στο τμήμα της Κυψέλης όπου βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Και δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες επικοινώνησαν μαζί μου έξι γυναίκες. Από την ίδια περιοχή. Οι τρεις από αυτές ήταν από τρεις διαφορετικούς άνδρες και οι άλλες τρεις από τον ίδιο. Τον αναγνώρισαν. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Και τώρα είμαστε σε αναμονή» σημείωσε η γυναίκα, η οποία αντέδρασε με υποδειγματικό τρόπο προκειμένου να αποτρέψει νέες πιθανές επιθέσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This