Οι κάμερες «έπιασαν» δύο άτομα ακόμα να εμπλέκονται στην υπόθεση του 40χρονου που συνελήφθη σε ξενοδοχείο με 14χρονη

Τι ερευνούν οι Αρχές - Τι είπε συγγενής της ανήλικης.

Must Read

Υπό διερεύνηση βρίσκονται δύο άτομα τα οποία φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην Ομόνοια, να μπαίνουν στο δωμάτιο 303, μαζί με τη 14χρονη, η οποία βρέθηκε εκεί μαζί με 40χρονο οικογενειακό της φίλο. Ο 40χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης και προφυλακίστηκε.

Θυμίζουμε ότι από μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram (όπου φέρεται να γνωρίστηκαν ο άνδρας με την ανήλικη και την είχε ξαναπροσεγγίσει) η 14χρονη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο βρίσκονταν το περασμένο βράδυ, οι γονείς της ενημέρωσαν την αστυνομία, καθώς η ανήλικη φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι της.

Η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έσπευσε στο ξενοδοχείο και πέρασε χειροπέδες στον 40χρονο, ο οποίος κατά την απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τη 14χρονη και πως το πήγε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για να περάσουν τη νύχτα, επειδή έφυγε από το σπίτι της.

«Κατάλαβα από story στο instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει», κατέθεσε η μητέρα της κοπέλας.

Σύμφωνα με το Star διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία για το ποια ήταν τα δύο άτομα που φαίνονται στις κάμερες και ποιος ο ρόλος τους στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από το ξενοδοχείο πήραν και τα σεντόνια για έλεγχο γενετικού υλικού, αφού, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η 14χρονη αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

«Η μητέρα της πέρασε έναν Γολγοθά. Έκανε ότι ήταν δυνατόν να κάνει, βγήκε μπροστά μόνη της, το πάλεψε. Πήγε παντού, σε εισαγγελείς σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώσπου είχαμε ευτυχώς αυτή την κατάληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνεις αυτό. Να φανταστώ ότι κακοποιείς ένα ανήλικο», ανέφερε συγγενής της 14χρονης μιλώντας στο Star.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This