Προφυλάκιση 40χρονου που αποπλάνησε 14χρονη σε ξενοδοχείο για «ζευγαράκια»!

Τον πρόδωσε φωτογραφία από το δωμάτιο όπου βρίσκονταν, την οποία ανέβασε η ανήλικη στα social media

Must Read

Στη φυλακή οδηγείται ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε  δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής, όπου είχε παρασύρει ένα 14χρονο κορίτσι, με σκοπό να το αποπλανήσει!

Την προφυλάκιση του 40χρονου διέταξαν σήμερα οι δικαστικές αρχές, καθώς εναντίον είχε σχηματιστεί δικογραφία για αποπλάνηση ανήλικης, μετά τη σύλληψή του την περασμένη Κυριακή. Αφορμή για να ξεδιπλωθεί η αρρωστημένη αυτή ιστορία, στάθηκε μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media η 14χρονη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο βρίσκονταν το περασμένο βράδυ.

Οι γονείς της ανήλικης που την έψαχναν, καθώς είχε φύγει από το σπίτι της, μόλις είδαν την επίμαχη φωτογραφία στα social media, αμέσως ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές. Η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έσπευσε άμεσα και πέρασαν χειροπέδες στο 40χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας της 14χρονης που αποπλάνησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 40χρονος, κατά την απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι και πως το πήγε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για να περάσουν τη νύχτα, επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι του. Εδώ γελάνε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This