Συνελήφθη ο ένας από τους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη 

Πρόκειται για 23χρονο Αλβανό που είχε εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά βίας

Must Read

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.

Ο 23χρονος είχε εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά βίας, με οπαδικό πρόσημο, έχοντας τραυματίσει ξανά άνθρωπο. Σε βάρος του εκκρεμεί δίκη από το περιστατικό του 2019.

Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν τα δέκα άτομα τα οποία συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου. Χθες, εντοπίστηκε το δρεπάνι με το οποίο μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον Άλκη, πεταμένο στο δρόμο, δίπλα σε σκουπίδια. Το δρεπάνι εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής και ενημέρωσαν τις αρχές. 

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της» έγραψε ο υπουργός  υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε επίσης: «Αφήστε με να πάω μαζί του» – Σπάραξε ο πατέρας του 19χρονου Άλκη

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This