Απίστευτο! Ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη για το φόνο του Άλκη, είναι υπόδικος για αντίστοιχο περιστατικό από το 2019!

«Τι με φέρατε εδώ; Δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μιλάτε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, αρνούμενος τα πάντα

Must Read

νι εξελίξεις τρέχουν αναφορικά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, κι ενώ νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο 23χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του είχε παραδεχτεί την ενοχή του, τα πράγματα, ως φαίνεται, δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ομολογία του 23χρονου, στην πραγματικότητα ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Άλκη αρνείται τα πάντα. «Τι με φέρατε εδώ; Δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μιλάτε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο κατά τ’ άλλα σκληρός και αμίλητος 23χρονος, που είναι σεσημασμένος για οπαδική βία.

Πιο συγκεκριμένα, ο συλληφθείς έχει συμμετοχή σε τουλάχιστον δύο ακόμα επεισόδια οπαδικής βίας. Το 2019, όπου σε μια πανομοιότυπη επίθεση φέρεται επίσης να μαχαίρωσε κάποιον, αφού πρώτα το είχε ρωτήσει «τι ομάδα είναι». Μια υπόθεση για την οποία, μάλιστα, είχε συλληφθεί, με τη δίκη του, ωστόσο, να εκκρεμεί έκτοτε.

Ο ίδιος, εξάλλου, υπήρξε και ένας εκ των… πρωταγωνιστών της περίφημης «μάχης» της γέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου το 2017, στα άγρια επεισόδια, δηλαδή, που προηγήθηκαν του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που διεξήχθη στο Βόλο. Και εκεί έχει καταγραφεί να επιτίθεται με μαχαίρι σε οπαδούς της ΑΕΚ, υπόθεση για την οποία, όμως, δεν έχει διωχθεί.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ταυτοποίηθηκε από βίντεο, τον αναγνώρισε φίλος του 19χρονου

Ο 23χρονος Αλβανός ήταν ανάμεσα στα τρία άτομα που προσήχθησαν χθες Τρίτη από τις Αρχές στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ο δράστης ταυτοποίηθηκε από βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και τον δείχνουν να μπαίνει σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν τα τουλάχιστον δέκα άτομα που επιτέθηκαν στον 19χρονο και σε φίλους του σε περιοχή κοντά στο γήπεδο Χαριλάου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ένας από τους δύο φίλους του 19χρονου που δέχτηκαν κι εκείνοι επίθεση τον αναγνώρισε. Ο 23χρονος, ο οποίος φέρεται ότι είναι εκείνος που σκότωσε τον Άλκη με δρεπάνι, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή Χαριλάου να κρατάει ένα μεγάλου μεγέθους μαχαίρι με κυρτή λεπίδα, το οποίο έχει την ονομασία «καράμπιτ», με το οποίο δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα ο 19χρονος φοιτητής.

Περεταίρω πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο οχημάτων στα οποία επέβαιναν τα άτομα που επιτέθηκαν στον Άλκη και τους φίλους του και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης το πρωί της Πέμπτης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του 23χρονου Αλβανού:

«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν. 

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: Αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια, κ.ά.), μεταλλικοί σωλήνες, ξύλινα ρόπαλα».

  • Δείτε ρεπορτάζ για το τραγικό περιστατικό και τη σύλληψη του δράστη:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This