Εξελίξεις στη δολοφονία 19χρονου: Στα χέρια της αστυνομίας ο ένας δράστης – Θλίψη και οδύνη στην κηδεία

Απαρηγόρητοι οι γονείς του

Must Read

Βαρύ το κλίμα στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, ο οποίος έπεσε νεκρός την περασμένη Δευτέρα από τη δολοφονική επίθεση αγνώστων στη Θεσσαλονίκη. Με δάκρυα στα μάτια οι δικοί του άνθρωποι τον αποχαιρετούν, ψάχνοντας γιατί το παιδί τους δολοφονήθηκε.

Λίγο πριν από τις 12 η σορός του δολοφονημένου Άλκη έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα κοιμητήρια της Βέροιας. Εκεί, από πολύ νωρίς το πρωί αρκετός κόσμος άφηνε λουλούδια, για να τιμήσει τη μνήμη του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς του 19χρονου, οι οποίοι έφτασαν στα Κοιμητήρια, υποβασταζόμενοι, μην μπορώντας να συλλάβουν ότι δεν θα αντικρίσουν ξανά το παιδί τους. «Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σωστά, τους λέμε να προσέχουν και έρχεται ένας αλήτης και μας τα παίρνει; Είναι δυνατόν;» λένε μεταξύ άλλων, αγανακτισμένοι και με πόνο. Δίπλα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, τόσο οι φίλοι του όσο και φίλαθλοι από όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Έπιασε τον έναν δράστη η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της τον έναν από τους δυο δράστες της δολοφονικής επίθεσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το βράδυ θα έχουν βρει και συλλάβει και τον άλλο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές ένα από τα τρία άτομα που προσήχθησαν το βράδυ της Τρίτης 01/02/2022, φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του νεαρού στην περιοχή Χαριλάου. 

Στεφάνια στη μνήμη του 19χρονου Άλκη έχουν στείλει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 13, ο αρχηγός ΓΕΣ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο σύνδεσμος Capital Squad και το ΕΑΑΣ παράρτημα Ημαθίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του 19χρονου: Θέμα ωρών η σύλληψη των δραστών – Σήμερα η κηδεία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This