Δολοφονία Άλκη: Τα sms που καίνε τους χούλιγκαν – «Ψήνεσαι να πάμε Παλατάκι;»

Ο «κουμανταδόρος» - «Ψήνεσαι να πάμε Παλατάκι;»

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τη δικογραφία για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Οι δράστες επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα, ένα Renault Clio μαύρο, ένα Citroen c3 λευκό και ένα VW Polo σκούρου χρώματος -πιθανότατα ποντικί-, όπου στο καθένα υπήρχαν από τέσσερις δράστες.

Ο 23χρονος Afksendos Carciu, που ήταν και ο οδηγός και του λευκού Citroen που συνελήφθη 24 ώρες από την αιματηρή επίθεση, ήταν εκείνος που κατονόμασε τους υπόλοιπους 11, εκτός από έναν τα στοιχεία του οποίου δεν γνώριζε, όπως υποστήριξε.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο ίδιος μαζί με τον 20χρονο Αλβανό που έχει διαφύγει Α.G., βρίσκονταν πριν την επίθεση στον αγώνα βόλεϊ, στο γήπεδο «Παλατάκι».

Διαβάστε ακομη: Δολοφονία Άλκη: Βγήκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που διέφυγε στην Αλβανία – Απολογούνται τρεις εκ των συλληφθέντων

Η κατάθεση του αστυνομικού

Οι τέσσερις επιβαίνοντες στο Renault clio κρατούσαν σιδερένιους σωλήνες, στειλιάρι και δρεπάνι κατά την επίθεση. Επίσης ανέφερε ότι στο τρίτο αυτοκίνητο VW POLO ενδέχεται να υπήρχε και 5ο άτομο το οποίο να συμμετείχε στην επίθεση, όπως κατέθεσε ο αστυνομικός.

Οι επικοινωνίες της συμμορίας

Επίσης, το κινητό του 23χρονου «έδωσε» σημαντικά στοιχεία στους Αστυνομικούς. Σύμφωνα με τη δικογραφία, τον 20χρονο Αλβανό, που τραυματίστηκε με το μαχαίρι που κρατούσε, τον είχε αποθηκευμένο ως «Geks».

Το απόγευμα πριν την αιματηρή επίθεση είχαν επικοινωνία μεταξύ τους στο messenger. Το πρώτο μήνυμα το έστειλε ο 23χρονος στις 17.53 λέγοντας του: «Ei» «Pou eisai» «Pame palataki me bobo». Ο G. του απάντησε «Έλαα Μπροο» και ο 23χρονος του ξανάστειλε «Psinesai ti ela?».

Στις 18.59 πραγματοποιήθηκε μεταξύ του ηχητική κλήση στην ίδια εφαρμογή διάρκειας 37 δευτερολέπτων. Ο δυο τους, μαζί με ακόμα ένα άτομο το οποίο δεν εμπλέκεται στην επίθεση, πήγαν με το αυτοκίνητο του 23χρονου στον αγώνα.

https://youtu.be/MoO3hpVHVRI

Οι κινήσεις στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Μετά το πέρας του αγώνα αναχώρησαν από το γήπεδο και μετέβηκαν στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Π.Π.Γερμανού όπου τους περίμεναν υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην επίθεση.

Στον σύνδεσμο έγινε κλήση σε οπαδό που ανήκει σε άλλον -«σκληροπυρηνικό»- σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, το άτομο αυτό φέρεται να ανταποκρίθηκε στο «κάλεσμα». Σύμφωνα με τη δικογραφία, πήγε και συνάντησε τους δράστες, μαζί με ακόμα έναν νεαρό.

Στη συνέχεια, κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος περιγράφεται ως ο «κουμανταδόρος των μικρών» άρχισε να κάνει και άλλα τηλέφωνα. Το άτομο αυτό φέρεται να έδωσε εντολή σε κάποιον «μικρό» να πάει να κάνει κατόπτευση στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του Άρη, με στόχο να διαπιστωθεί εάν βρίσκονται εκεί οπαδοί.

Ενημερώθηκαν πως «δεν υπάρχουν πολλά άτομα συγκεντρωμένα, παρά μόνο σε πεντάδες διάσπαρτα άτομα». Μία από αυτές τις «πεντάδες» ήταν η παρέα του Άλκη. Τότε ήταν που ο «κουμανταδόρος» έδωσε το «οκ» για την «τυφλή» επίθεση σε όποιον βρουν κοντά στο γήπεδο του Άρη.

Διαβάστε ακόμη: Ο «Αθηναίος» αρνείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία του Άλκη – «Το ότι παραδόθηκε πρέπει να εκτιμηθεί»

Το αίμα στο όχημα

Ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος υποστήριξε πως ο 20χρονος A.G., κατά τη διάρκεια της επίθεσης, δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με κράνος από έναν εκ των δύο φίλων του Άλκη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «πιθανώς από το χτύπημα που δέχτηκε, αυτοτραυματίστηκε στο χέρι από το μαχαίρι που κρατούσε».

Εσωτερικά στο citroen εντοπίσθηκε στη χειρολαβή του συνοδηγού ίχνος καστανέρυθρης ουσίας (πιθανότατα αίμα) , εκ του οποίου ελήφθη και σχετικό δείμα.

Εκτιμώντας ότι ο 20χρονος G, επέβαινε στη θέση του συνοδηγού τόσο κατά την άφιξη στον τόπο, όσο και κατά τη διαφυγή και το γεγονός ότι τραυματίστηκε στο χέρι και στο κεφάλι, εκτιμάται ότι πιθανόν το ίχνος να προέρχεται από το τραύμα του χεριού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This