Κυψέλη: Μαρτυρία φίλου οδήγησε στην εξιχνίαση της φρίκης – Πως έφτασαν στη μάνα-τέρας και το σύντροφό της οι Αρχές

Ο 33χρονος Πολωνός φέρεται να εμπλεκόταν και σε δολοφονία – Αύριο στον Εισαγγελέα η 29χρονη

Must Read

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το φρικιαστικό κουβάρι των όσων συνέβησαν στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη, όπου νωρίτερα σήμερα, οι Αρχές συνέλαβαν την Χριστίνα– Κλαούντια Μανιατάκη μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της, για την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα, γιου της 29χρονης.

Ο 33χρονος σκότωσε το παιδί και σε συνεργασία με την ίδια του τη μάνα έκρυβαν τη σορό του για πέντε ολόκληρα χρόνια αρχικά στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και στη συνέχεια, όταν μετακόμισαν, σε εργαλειοθήκη…

Από τις αρχές του 2017 που έγινε η στυγερή δολοφονία, η 29χρονη και ο 33χρονος έλεγαν ότι ο μικρός Ανδρέας βρισκόταν μαζί με τον βιολογικό του πατέρα στην Πολωνία…

https://youtu.be/FLrPu1gICtA

Με τον πρώην σύζυγό της, η μητέρας-τέρας είχε αποκτήσει δύο παιδιά (και ένα κορίτσι εκτός του επτάχρονου) και ο νυν σύντροφός της κακοποιούσε και τα δύο, με την ανοχή και τη συμμετοχή της στα βασανιστήριά τους!

Αυτό οδήγησε σε καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά και είχε σαν αποτέλεσμα το οκτάχρονο τότε κορίτσι να απομακρυνθεί από το σπίτι που διέμενε με τη μητέρα της και τον 33χρονο Πολωνό το καλοκαίρι του 2018 και να πάει σε ανάδοχη οικογένεια. Μέχρι τότε, της έλεγαν ότι ο αδελφός της είναι με τον πατέρα του στην Πολωνία…

Η μαρτυρία του οικογενειακού φίλου

Προ λίγων ημερών, ένας οικογενειακός φίλος του ζευγαριού πήγε στις Αρχές για να αναφέρει ότι είχε πληροφορίες πως ο σύντροφος της Χριστίνα–Κλαούντια Μανιατάκη, είχε εμπλοκή με ναρκωτικά, αλλά και με υπόθεση δολοφονίας.

Αυτές οι πληροφορίες κινητοποίησαν την αστυνομία και ερευνώντας, ήρθαν σε επαφή με τις Αρχές της Πολωνίας, για να εξακριβώσουν αν ο οικογενειακός φίλος είχε σωστή πληροφόρηση.

Αυτό που διαπίστωσαν με έκπληξη μιλώντας με τους Πολωνούς αστυνομικούς, είναι ότι ο μικρός Ανδρέας δεν είχε ταξιδέψει ποτέ εκτός Ελλάδας με κανένα μέσο.

Ο πρώτος που συνέλαβαν οι Έλληνες αστυνομικοί κατόπιν των στοιχείων που συγκέντρωσαν, ήταν ο 33χρονος Πολωνός, ο οποίος περιέγραψε απαθής το τι ακριβώς συνέβη στο επτάχρονο παιδί. Που είχαν κρύψει το πτώμα, πως το μετέφεραν μέσα στην εργαλειοθήκη και που την είχαν κρύψει.

Ακολούθως, οι αστυνομικοί πήγαν στη μάνα η οποία παραδέχθηκε και ομολόγησε τα πάντα (ο σύντροφός της έκλεισε το στόμα του 7χρονου με μονωτική ταινία και στη συνέχεια το σκότωσε, ενώ εκείνη έπαιζε σε διπλανό δωμάτιο  videogames…), αν και αρχικά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως το παιδί της μεταφέρθηκε μέσα στην εργαλειοθήκη και πως πίστευε ότι ήταν θαμμένο σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στο προηγούμενο σπίτι που διέμεναν…

Αύριο Κυριακή, η 29χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ ο 33χρονος θα εμφανιστεί την ερχόμενη Τρίτη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου.

Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This