Φρίκη στο Λασίθι! 11χρονη αποκάλυψε στην δασκάλα της τα μαρτύρια που ζούσε στα χέρια του θείου της

Ακόμα και τον ύπνο της προσπαθούσε να ασελγήσει επάνω της - Η ζωγραφιά που βρήκαν οι αστυνομικοί «μαρτυρούσε» τη φρίκη

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση άγριας κακοποίησης ενός  κοριτσιού ηλικίας μόλις 11 ετών που είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του θείου της.

Το άτυχο κοριτσάκι το οποίο είχε μείνει ορφανό από πατέρα και η μητέρα της έχει εξαφανιστεί, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του θείου της, ο οποίος είχε αναλάβει την φροντίδα της.

Όλα συνέβησαν στην περιοχή Λακώνια του Αγίου Νικόλαου, στο Λασίθι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr. H 11χρονη εμφανίστηκε στο σχολείο με μώλωπες στο σώμα της και η διευθύντρια προσέγγισε το παιδί προκειμένου να μάθει τι είχε συμβεί. Η 11χρονη μαθήτρια της εκμυστηρεύτηκε ότι ο θείος της την κακοποιούσε, και έτσι η διευθύντρια μαζί με την γυμνάστρια του δημοτικού απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές.

Τα όσα κατέθεσε το παιδί προκαλούν φρίκη. Ο 58χρονος δράστης επιχειρούσε να ασελγήσει πάνω της ακόμα και όταν εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, την κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον τέσσερις φορές, ενώ συχνά την ξυλοκοπούσε και την άφηνε νηστική και απεριποίητη.

Η ζωγραφιά που «μαρτυρούσε» τη φρίκη

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδος στο σπίτι του δράστη και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ στο διαμέρισμά του εντόπισαν και κατάσχεσαν ένα φωτοβολίδων με 14 φωτοβολίδες και μια παιδική ζωγραφιά της μικρής στην οποία η ίδια αναφερόταν στον εφιάλτη που ζούσε.

Ο θείος-τέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ η 11χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου δέχεται την φροντίδα γιατρών και νοσηλευτών. Το παιδί αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγους και από ιατροδικαστή.

Ο 58χρονος πρώην οικογενειάρχης, έχει πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του και πλέον ζούσε με το 11χρονο κοριτσάκι το οποίο φέρεται να κακοποιούσε από την ηλικία των 8 ετών. Πρόκειται για τον αδερφό του πατέρα της 11χρονης ο οποίος ανέλαβε να την μεγαλώσει όταν εκείνος πέθανε. Στην οικογένεια υπάρχει και μια γιαγιά η οποία είναι υπερήλικη και δεν ήταν σε θέση να φροντίσει το παιδί.

Από πλευράς του ο δράστης αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι ελάχιστες φορές την χτύπησε στους γλουτούς όταν έκανε κάποια αταξία, με σκοπό να την συνετίσει.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Κρήτη: 11χρονη αποκάλυψε στη δασκάλα της ότι τη βίαζε ο θείος της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This