«Α ρε Χίτλερ, αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι»! Ο μακελάρης της Ανδραβίδας δεν έκρυβε το ποιόν του

Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το πρωί της Κυριακής

Must Read

Αν και η στυγερή δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων δύο μικρά παιδιά, είναι από μόνη της μια πράξη που δεν την χωρά ανθρώπινος νους, τα όσα έρχονται στο φως για τον 60χρονο μακελάρη της Ανδραβίδας, αρχικά προκαλούν σοκ και στη συνέχεια ανατριχίλα…

Ο Διονύσης Β., ο οποίος ομολόγησε ότι ξεκλήρισε την οικογένεια Κλότσι επειδή… δεν του πλήρωνε τα ενοίκια, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα.

Ο άνθρωπος αυτός δεν έκρυβε πόσο βίαιος και επικίνδυνος ήταν. «Κατόπιν εορτής» η τοπική κοινωνία στην Ανδραβίδα άρχισε να μιλά και να περιγράφει φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του. «Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως», είπε ένας θείος του, ενώ την πρώτη του σύζυγο, ο 60χρονος «τη χτύπαγε τρεις φορές την ημέρα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, μέσα στο δρόμο». Το ίδιο και τη δεύτερη σύζυγό του…

Το 2013 ο δράστης είχε πυροβολήσει επτά φορές έναν άλλον άνδρα, ο οποίος ευτυχώς έζησε. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Όταν ήταν 15 χρονών, ο Διονύσης Β. πυροβόλησε πάνω σε μια αψιμαχία έναν φίλο του με καραμπίνα στο πόδι…

Μια φιλοζωική εταιρεία της περιοχής μάλιστα, τον είχε καταγγείλει στις Αρχές γιατί πυροβολούσε και σκότωνε ζώα.

Διαβάστε ακόμα: Όλοι ήξεραν στην Ανδραβίδα, αλλά κανείς δεν μιλούσε… «Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως»!

Οι ρατσιστικές αναρτήσεις

Βίαιος ήταν ο Διονύσης Β. και πίσω από το πληκτρολόγιο. Είναι χαρακτηριστικές κάποιες από τις αναρτήσεις του που βγήκαν στη δημοσιότητα, οι οποίες αποτελούν ρατσιστικό παραλήρημα.

Το αν οι απόψεις του αυτές, «ενίσχυσαν» την απόφασή του να δολοφονήσει την οικογένεια Κλότσι (με καταγωγή από Αλβανία και Ρουμανία), είναι ακόμα άγνωστο.

Έγραφε λοιπόν το 2015 ο μακελάρης της Ανδραβίδας:

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι».

Σε άλλη ανάρτησή του το 2016 είχε κοινοποιήσει κείμενο κατά των προσφύγων από τη Συρία, στο οποίο χαρακτηρίζονταν «λιποτάκτες» και «κατάσκοποι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This