Προφυλακίστηκε η νταντά-τέρας που φωτογράφιζε γυμνά παιδάκια και έστελνε υλικό σε παιδόφιλους

Must Read

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 28χρονη νταντά η οποία συνελήφθη για διαρροή γυμνών φωτογραφιών των μικρών παιδιών που φρόντιζε στην Κηφισιά.

Η 28χρονη οικιακή βοηθός με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στην φυλακή μετά την απολογία που έδωσε χθες για τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, μετά από καταγγελία του πατέρα των παιδιών.

Η εξαφάνιση του πανάκριβου ρολογιού του πατέρα και τα χρηματικά ποσά που χάνονταν κατά καιρούς από το σπίτι της οικογένειας είχαν προβληματίσει τον επιχειρηματία, ο οποίος είχε αρχίσει να υποψιάζεται την 28χρονη.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του, ηλικίας 4 χρόνων, του περιέγραψε ότι
η νταντά τους φωτογράφιζε εκείνο και τις αδελφές του όταν τις έκανε μπάνιο. Ο πατέρας έντρομος απαίτησε να δει το κινητό της και εκεί ήρθε αντιμέτωπος με αποτρόπαια ευρήματα. Την ίδια μέρα ο πατέρας κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές.

Στην απολογία της η 28χρονη φέρεται να υποστήριξε πως οι φωτογραφίες των δύο μικρών παιδιών ελήφθησαν χωρίς κανένα δόλιο κίνητρο, ωστόσο όπως αποδείχτηκε είχε διακινήσει το επίμαχο υλικό σε χρήστες του διαδικτύου.

(φωτό αρχείου)

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This