Σοκάρει βίντεο με την 29χρονη Ελληνοαμερικανίδα από την Τήλο λίγο πριν δολοφονηθεί!

Ακούγονται φωνές και εκκλήσεις για βοήθεια

Must Read

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο και η τοπική κοινωνία από την άγρια δολοφονία μίας νεαρής ομογενούς από τη Νέα Υόρκη. Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από την Τήλο υπέκυψε στα τραύματά της μια ημέρα μετά την επίθεση με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της από τον πρώην σύζυγό της.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού ακούγονται φωνές και εκκλήσεις της 29χρονης για βοήθεια, κατά την στιγμή της επίθεσης από τον 34χρονο πρώην σύζυγό της. Η τραγωδία σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 στην περιοχή Μασαπίκουα του Λονγκ Άιλαντ, όπου ζούσε η άτυχη Ειρήνη μαζί με την μόλις 17 μηνών κόρη της Αλέσια, την οποία είχε αποκτήσει στη διάρκεια του σύντομου γάμου της με τον 34χρονο.

Στο ίδιο βίντεο, ακούγονται οι φωνές και μιας 22χρονης κοπέλας την οποία επίσης τραυμάτισε ο φερόμενος ως δράστης. Η 22χρονη – όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ – υπήρξε σύντροφός του 34χρονου, μετά τη λήξη του γάμου του με την άτυχη Ειρήνη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η επίθεση, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, περίπου στις 19:00 το απόγευμα. Ο 34χρονος φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα την 29χρονη, να τραυμάτισε σοβαρά το 22χρονο κορίτσι και με το ίδιο φονικό μέσο στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Αμέσως η 29χρονη Ειρήνη, η 22χρονη κοπέλα και ο 34χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου η άτυχη ομογενής κατέληξε την επόμενη ημέρα -Κυριακή- η 22χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της, ενώ ο 34χρονος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων που ο ίδιος προκάλεσε στον εαυτό του, την Τρίτη 15 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This