«Μάνος και Ρούλα θα βρίσκονται σε διαφορετικές φυλακές» – «Χτυπούσε το τάμπλετ την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας»

«Βόμβες» του απόστρατου της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστου Ρουγκάλα! – Εξελίξεις για το τάμπλετ - Εκταφή και της σπιτονοικοκυράς;

Must Read

Θέμα χρόνου είναι για τον απόστρατο στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστο Ρουγκάλα η σύλληψη και του Μάνου Δασκαλάκη για την υπόθεση της Πάτρας, αλλά και της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδελφής της κατηγορούμενης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα χρειαστεί, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα. Όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο κ.Ρουγκάλας.

Ακόμα και σήμερα απόφαση για εκταφή;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του έμπειρου αξιωματικού, πρόσωπο που βρισκόταν στην κηδεία της Τζωρτζίνας είπε ότι το τάμπλετ, το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε να ταφεί μαζί με το παιδί, χτυπούσε συνεχώς με ειδοποιήσεις.

Για το θέμα αυτό δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και σήμερα εξελίξεις, με απόφαση εκταφής του παιδιού για να ανασυρθεί η ηλεκτρονική συσκευή και να ελεγχθεί για τυχόν στοιχεία που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην έρευνά τους για την προέλευση της κεταμίνης, ουσία η οποία εντοπίστηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και οδήγησε στον θάνατό της.

Όπως σχολίασε ακόμα ο κ.Ρουγκάλας, τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις και για την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο πρώτων παιδιών που πέθαναν.

Η σπιτονοικοκυρά

Για το θέμα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς και την έρευνα που παράλληλα τρέχουν οι Αρχές, ο κ.Ρουγκάλας είπε ότι πρέπει να ερευνηθεί ο τραπεζικός λογαριασμός της για ύποπτες κινήσεις:

«Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία. Μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπλισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1000 ευρώ».

Και συμπλήρωσε: «Τα ξαδέλφια της μακαρίτισσας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη “είχε την καλοσύνη” να τους ενημερώσει. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

Σύμφωνα με το tempo24.news αναμένεται να γίνει και εκταφή της σπιτονοικοκυράς, ενώ έχει ήδη ζητηθεί να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση για να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης.

Θα εξεταστούν γιατροί και νοσηλευτές από την Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, όπου η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This