Δίκη Τοπαλούδη: Στοιχεία-«φωτιά» φέρνουν στο φως οι καταθέσεις των Λιμενικών

Το αίτημα των απαρηγόρητων γονέων

Must Read

Ο Γολγοθάς της οικογένειας δεν σταματά, καθώς σήμερα μετά από πολλές διακοπές συνεχίζεται η δίκη της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με τις καταθέσεις δύο Λιμενικών, που είχαν πάρει μέρος στη διερεύνηση της υπόθεσης στη Ρόδο θα ανοίξει η σημερινή δικαστική αυλαία στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Την προηγούμενη φορά κατέθεσαν στο δικαστήριο οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι δήλωσαν «ψυχικά νεκροί» και περιέγραψαν όσα έζησαν, μετά τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού τους, στη Ρόδο, το 2018.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Λιμενικοί αναμένεται να αναφερθούν σε στοιχεία που θα δείξουν καθαρά μέσω των ευρημάτων, τόσο τι έκαναν οι κατηγορούμενοι όσο και σε τι κατάσταση βρέθηκε η άτυχη κοπέλα. Οι συνθήκες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, οι κατηγορούμενοι με ψυχραιμία και μεθοδικότητα κινήθηκαν, και ενώ η κοπέλα ήταν ακόμα ζωντανή, παρέμεινε αβοήθητη!

Οι επανειλημμένες διακοπές της εκδίκασης της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση των γονιών της άτυχης φοιτήτριας. Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε στις 6 Απριλίου από το δικαστήριο να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι, ώστε να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις του ίδιου και της συζύγου του, Ρούλας. Για την οικογένεια είναι πολύ δύσκολο και πρακτικά να παρευρίσκεται στην Αθήνα, καθώς διαμένει στο Διδυμότειχο.

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες καταθέσεις ήταν εκείνες του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή και ενός στελέχους του Λιμενικού. Ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι τα ευρήματα «φώναζαν για εγκληματική ενέργεια» και πως αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. Μάλιστα, ανέφερε: «Τα τραύματα της κεφαλής θα μπορούσαν να είναι δυνητικά θανατηφόρα. Δεν πρόλαβαν όμως γιατί μεσολάβησε ο πνιγμός».

Διαβάστε ακόμα:

Ένταση στην κατάθεση της μητέρας της Τοπαλούδη: «Δεν ντρέπεσαι; Είναι ελεεινός!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This