Σήμερα η κηδεία της Αΐντα από την Καβάλα – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το ανατριχιαστικό έγκλημα

Την κοιτούσε για τρεις ώρες αφού τη σκότωσε

Must Read

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 43χρονη Αϊντα η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές Νέστου, στην Καβάλα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα δύο ανήλικα παιδιά της 6 και 10 ετών. Η κηδεία της 43χρονης θα γίνει στις 5:00 το απόγευμα στον τόπο μόνιμης κατοικίας της στον Αμυγδαλεώνα.

Ο δικηγόρος-ποινικολόγος της οικογένειας της φαρμακοποιού κάνει λόγο για προμελετημένο και απάνθρωπο εγκληματικό σχέδιο. Ο ίδιος θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον του Ανακριτή. «Την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια γιατί θεωρούσε και θεωρεί ότι η Αϊντα του ανήκει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης Βονικάκης. Την ίδια ώρα, φίλοι του ζευγαριού κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χειριστικό που παίρνει πάντα αυτό που επιθυμεί.

Ο συζυγοκτόνος χθες υπεβλήθη και σε δεύτερη εγχείρηση, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας και αναμένεται από αύριο να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Την κοιτούσε για τρεις ώρες αφού τη σκότωσε

Όπως προκύπτει από το υλικό από τις κάμερες, η Αΐντα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ωστόσο, ακόμη πιο ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ο 55χρονος κοιτούσε το άψυχο σώμα της, πριν ο ίδιος αυτοτραυματιστεί.

Μάλιστα στην συνέχεια, με πρωτοφανή ψυχραιμία, όχι μόνο διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά επιχείρησε να αποπροσανατολίσει συγγενείς, φίλους, στέλνοντας SMS από το κινητό της.

Όπως δήλωσε η υπάλληλος που εργαζόταν στο φαρμακείο της 43χρονης «6 η ώρα χτυπάει το κινητό μου, με παίρνει ο άντρας της, μου λέει θέλω τα δεύτερα κλειδιά γιατί δεν κατεβαίνει το στοράκι από μπροστά. Του έδωσα τα κλειδιά, έκτοτε κατέβηκαν τα στόρια και δεν ξανάνοιξαν. Μου ήρθε κι ένα μήνυμα στο κινητό 20:10 από την Αΐντα, το οποίο δεν ήταν από την Αΐντα ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς”».

Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει. Ο 55χρονος φαίνεται να στραγγάλισε την 43χρονη με το ένα του χέρι. Ήταν τέτοια η πίεση που άσκησε που προκάλεσε ακόμα και κάταγμα στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας, που όπως φαίνεται πάλεψε μάταια μέχρι τέλους για να σώσει τη ζωή της.

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στην Καβάλα: «Την στραγγάλισε γιατί θεωρεί ότι του ανήκει» – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της 43χρονης φαρμακοποιού

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στην Καβάλα: «Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία» – Το μήνυμα από το κινητό της 43χρονη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This