Έγκλημα στην Καβάλα: «Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία» – Το μήνυμα από το κινητό της 43χρονης

Must Read

Στο νοσοκομείο Καβάλας θα συνεχίσει να νοσηλεύεται ο 55χρονος που δολοφόνησε την γυναίκα του, μέχρι να είναι σε θέση να βρεθεί μπροστά σε ανακριτή και εισαγγελέα, που θα αποφασίσουν την τύχη του, μετά τα όσα θα τους καταθέσει για το φρικιαστικό έγκλημα.

Ο συζυγοκτόνος εκτός από τους θεράποντες ιατρούς του, που έκαναν τα πάντα το βράδυ της Πέμπτης ώστε να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του, έχει δεχτεί και την επίσκεψη κλιμακίου αστυνομικών του Α.Τ Νέστου, οι οποίοι χθες προσπάθησαν να του αποσπάσουν τις πρώτες κουβέντες, σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει με λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν εντός του φαρμακείου της 43χρονης Αΐντα, μέρος των οποίων έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης. Το βιντεοσκοπημένο υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και έχει ενταχθεί στο φάκελο με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και θα περιλαμβάνουν την δικογραφία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και την ανακοίνωση της αστυνομίας ο θάνατος της 43χρονης ήταν ασφυκτικός και προκλήθηκε από τα χέρια του 55χρονου. Από την πίεση ο ιατροδικαστής εκτός από τα σημάδια στον λαιμό της εντόπισε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

Η κηδεία της άτυχης Αΐντα θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 8 Μαΐου (Παγκόσμια ημέρα της γιορτής της μητέρας) όπου φίλοι και συγγενείς θα της πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας όπου διέμενε μόνιμα με τον 55χρονο και δυο ανήλικα παιδιά τους 10 και 6 ετών.

«Καυγάδιζαν συνέχεια. Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία»

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις ο 55χρονος φαίνεται να είχε σχεδιάσει την δολοφονία της συζύγου του από την ημέρα που εκείνη του είχε ζητήσει να χωρίσουν εξαιτίας κυρίως της ζήλιας του και των άσχημων συμπεριφορών του. Η 43χρονη αν και ανησυχούσε για την συμπεριφορά του όπως είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της, δεν ήθελε να πιστέψει πως εκείνος θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

«Καυγάδιζαν συνέχεια. Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Συνεχώς της δημιουργούσε προβλήματα και της έκανε σκηνές ζηλοτυπίας μπροστά μου, ακόμα και μπροστά στα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό η φίλη μου δεν ήταν καλά. Ίσως αυτός να το σχεδίαζε καιρό και η Αΐντα να είχε υποψιαστεί κάτι… Ήταν προβληματισμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του. Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει η γυναίκα μακριά από αυτό το κτήνος… Αλλά αυτός την διεκδικούσε συνέχεια. Μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε…» είπε η φίλη της άτυχης μητέρας.

Παράλληλα εντύπωση προκαλούν τα λεγόμενα της υπαλλήλου του φαρμακείου της άτυχης γυναίκας. Όπως είπε, δέχτηκε ένα μήνυμα στις 8 το βράδυ, από το κινητό της Αΐντα, την ώρα δηλαδή που όλοι την αναζητούσαν. Της έγραφε πως όλα είναι καλά και ότι «είμαστε στον μηχανικό και ψάχνουμε σπίτι». Τότε ήταν η στιγμή που η συνεργάτιδα της αδικοχαμένης γυναίκας κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, και ενημέρωσε την οικογένειά της.

Δεν ήθελε να δίνει δικαιώματα σε τρίτους

Σύμφωνα με τα social media της, η 43χρονη εκτός από μια όμορφη, σύγχρονη και δυναμική γυναίκα ήταν και ένα άτομο που δεν έδινε δικαιώματα για την οικογενειακή της ζωή. Δεν της άρεσε να την σχολιάζουν και κυρίως την ενδιέφερε να δείχνει πως έχει μια φυσιολογική ζωή. Αυτό φαίνεται τόσο στις προσωπικές όσο και στις οικογενειακές της φωτογραφίες με τον 55χρονο και τα παιδιά τους από εξόδους και εκδρομές. Ακόμα και σε περιόδους που η σχέση του ζευγαριού ήταν σε τεντωμένο σχοινί μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν εκείνοι που γνώριζαν την αλήθεια κι αυτό γιατί η 43χρονη ήθελε να δείχνει πως έχει τα πάντα υπό έλεγχο.

Από την άλλη ο 55χρονος σύμφωνα με τις περιγραφές έδειχνε άτομο λιγομίλητο σε σχέση με εκείνη, σχεδόν απόμακρο που δύσκολα μπορούσες να καταλάβεις εκείνο που σκεφτόταν. Για χρόνια εργαζόταν σε φαρμακευτική εταιρία ενώ το τελευταίο διάστημα δήλωνε σύμβουλος ακινήτων.

Το ζευγάρι με καταγωγή τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, ζούσε στο σπίτι του μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του, 6 και 10 ετών ενώ το φαρμακείο που διατηρούσε η αδικοχαμένη γυναίκα βρίσκεται στο χωριό Πηγές. Στην τοπική κοινωνία της Καβάλας όλοι μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκρυβε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This