«Η Ρούλα είναι μαγκάκι, ίσως να μην μάθουμε ποτέ τι συνέβη» λέει ο δικηγόρος της

Ερωτηματικά προκάλεσαν οι δηλώσεις του δικηγόρου της

Must Read

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι μπορεί να μην αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια για τους θανάτους των τριών παιδιών της.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7 σχολίασε τα μηνύματα που αντάλλαζαν ο Μάνος Δασκαλάκης με την εντολέα του το περασμένο έτος, υποστηρίζοντας ότι για τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, ευθυνόταν η περίοδος του εγκλεισμού και της καραντίνας.

Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε το μήνυμα του Δασκαλάκη στο οποίος αναρωτιόταν αν κάθε φορά που φεύγει από το σπίτι, θα έχουν και μια απώλεια: «Ήταν το πιο σημαντικό μήνυμα και το μόνο που μπορεί να συσχετιστεί κάπως με την ποινική δικογραφία που αντιμετωπίζουμε. Ακούστηκε μια διευκρίνηση από τον ίδιο τον εν διαστάσει σύζυγο ο οποίος λέει ότι “αναφερόμουν στον κίνδυνο ή στην ανησυχία μήπως πάει η εν διαστάσει σύζυγος μου να κάνει κακό στον εαυτό της”» δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η Πισπιρίγκου είναι «ψύχραιμη μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία επαφή με τον εν διαστάσει σύζυγό της», ενώ την χαρακτήρισε «μαγκάκι». Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα όσα έχει πει για την υπόθεση είναι αλήθεια και η 33χρονη δεν έχει πει ούτε ένα ψέμα. Επιπλέον, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η εντολέας του δεν θα ζητήσει ψυχιατρική παρακολούθηση και ότι αυτό η ίδια το θεωρεί προσβλητικό.

«Δεν βλέπω εγκληματικό προφίλ ή εγκληματικό παρελθόν ή δεν υπάρχει καθόλου ή είναι συγκεκαλυμμένο. Αν υπάρχει εγκληματική συμπεριφορά οφείλεται σε άλλα αίτια και όχι σε εγκληματική προδιάθεση» είπε μεταξύ άλλων.

«Ίσως να μη μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη»

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μάλιστα δήλωσε όλο νόημα ότι δεν αποκλείεται να μην αποκαλυφθεί ποτέ το τι πραγματικά έχει συμβεί με τα τρία νεκρά κοριτσάκια: «Αυτή τη στιγμή θα σας έλεγα ότι ίσως να μη μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη με αυτή την υπόθεση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This