Δολοφονήθηκαν η Μαλένα και η Ίριδα

Ασφυκτικό θάνατο βλέπουν οι ιατροδικαστές - Την Τρίτη παραδίδεται το πόρισμα

Must Read

Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς το πόρισμα των ιατροδικαστών ΚαρακούκηΚαλογρηά αναμένεται να παραδοθεί στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, την Τρίτη 21 Ιουνίου.

Στο πόρισμά τους οι έμπειροι ιατροδικαστές αναφέρουν ότι ο θάνατος των δύο μικρότερων κοριτσιών, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, τα ευρήματα δείχνουν εγκληματική ενέργεια, δηλαδή ασφυκτικό θάνατο και των δύο παιδιών. Μάλιστα, στην περίπτωση του μωρού, η δεύτερη ιστοπαθολογική εξέταση ρίχνει άπλετο φως στα αίτια θανάτου του.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δώσουν κατάθεση οι  συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχει σαφής εικόνα γύρω από την υπόθεση της Πάτρας.




Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Μάνος Δασκαλάκης στην πολύωρη κατάθεση που έδωσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα, με κεταμίνη μέσα στο νοσοκομείο. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι βέβαιος για το τι έχει συμβεί με τα άλλα δύο παιδιά και ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον κάνουν να πιστεύει ότι η μητέρα τους είναι υπεύθυνη για τον θάνατό τους. 

Μετά από την κατάθεσή του, ο δικηγόρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου που έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, δήλωσε ότι η κατηγορουμένη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε κεταμίνη στο δείγμα του αίματος που εντοπίστηκε ξεχασμένο στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι είναι ένα σημαντικό στοιχείο, καθώς αποδεικνύεται ότι η ουσία εμφανίζεται μόνο την ημέρα θανάτου του παιδιού, την 29η Ιανουαρίου, μέσα σε έναν χώρο που ήταν διαθέσιμη στους γιατρούς και όχι στην κατηγορουμένη.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι για κάθε στοιχείο υπάρχει ένας επιστημονικός αντίλογος, και εφόσον δεν προκύπτει κάτι θετικά, όλα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις. Επιπλέον, ανέφερε ότι η Πισπιρίγκου δεν είναι αντίθετη σε περαιτέρω έρευνες, ακόμα και στην εκταφή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This