Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Παραδίδεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» οι ιατροδικαστές - Καταθέτουν σήμερα οι γονείς της Ρούλας

Must Read

Στο τέλος φαίνεται πως βρίσκεται το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα, καθώς σήμερα αναμένονται τα πορίσματα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, αφενός σήμερα θα παραδοθεί στην ανακρίτρια το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αφετέρου θα κληθούν να καταθέσουν στους αστυνομικούς και οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου ενημερώθηκαν νωρίς χθες το πρωί. Παράλληλα, σήμερα το βράδυ, ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, αναμένεται να καταθέσει στις ανακριτικές Αρχές το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα βασίζεται στις εξετάσεις που έγιναν εκ νέου μία προς μία και όχι απλά «διαβάζοντας» τα ευρήματα που ήδη υπήρχαν. Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για μια αδιαμφισβήτητη διαδικασία όπου συνεκτιμήθηκαν τα τραύματα στο στόμα της Ίριδας, ενώ παράλληλα περιγράφεται και ένας ολόκληρος μηχανισμός θανάτου των δύο παιδιών με πάρα πολλά κοινά στοιχεία. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε κατά γράμμα και βήμα – βήμα, ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να ζητηθεί όποιος μελλοντικός επανέλεγχος.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με τις τελευατίες πληροφορίες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους των παιδιών θα παραδοθεί τελικά σήμερα, Δευτέρα 20/6. Κατά τις ίδιες πηγές, σε αυτό θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια τόσο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας, με τα στοιχεία να είναι σαφέστερα στην δεύτερη περίπτωση, δηλαδή του βρέφους. «Θα μιλά για εγκληματική ενέργεια, για δολοφονία από ασφυκτικό θάνατο» σημειώνουν πηγές.

Παράλληλα, σήμερα στην Πάτρα θα καταθέσουν 4-5 συγγενείς του ζευγαριού, για να κλείσει ο κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταξύ των συγγενών που θα καταθέσουν είναι οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο 30χρονος πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κατέθεσε το περασμένο Σάββατο στη ΓΑΔΑ για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ρωτήθηκε και για τα επεισόδια που παρουσίαζε στα νοσοκομεία η Τζωρτζίνα. Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σε τρεις περιπτώσεις ήταν παρών σε αυτά τα περιστατικά ή σε πολύ κοντινή απόσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This