Σοκ στη Μύκονο! 17χρονος σάπισε στο ξύλο τη μάνα του μέσα σε καφετέρια

«Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο» φώναζε στη μάνα του και την γρονθοκοπούσε

Must Read

Φρίκη προκαλεί η αδιανόητη επίθεση που δέχτηκε μια 44χρονη γυναίκα από το ίδιο της το παιδί, μέσα σε καφετέρια της Μυκόνου, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι θαμώνες της καφετέριας στα Ματογιάννια, «πάγωσαν» όταν είδαν ξαφνικά το ανήλικο αγόρι να σηκώνεται από την καρέκλα του και να αρχίζει να βρίζει με χυδαίες εκφράσεις την μητέρα του. Ο 17χρονος άρχισε να καταριέται την 44χρονη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και της φώναζε μπροστά στα δύο αδέρφια του αλλά και στα έντρομα μάτια όσων βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό: «Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο» φέρεται να της είπε μεταξύ των άλλων.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο μαινόμενος ανήλικος επιτέθηκε στη μητέρα του και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Η γυναίκα προσπάθησε να συγκρατήσει το παιδί της, ωστόσο εκείνος άρχισε να τρέχει στα σοκάκια του νησιού.

Δείτε επίσης: Μύκονος: «Ο 17χρονος έσπασε στο ξύλο τη μάνα του επειδή… την έπιασε στα πράσα με συμμαθητή του»

Σημειώνεται ότι η 44χρονη βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τα τρία παιδιά της, ενώ ο καβγάς ξέσπασε για ασήμαντο λόγο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα υπέβαλλε μήνυση στον 17χρονο, ενώ εκείνος φέρεται να έφυγε από το νησί με καράβι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This