Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Θέμα ωρών να κληθεί σε απολογία η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τρία παιδιά στον τάφο - Αναζητούνται ένοχοι και παραλείψεις

Must Read

Πλησιάζει η ώρα της Δικαιοσύνης για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη. Το πόρισμα των ιατροδικαστών είναι ξεκάθαρο και δεν αφήνει αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Για 9,5 ώρες ήταν στη ΓΑΔΑ, χθες, Τρίτη 21/6, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες θέμα χρόνου είναι να κληθεί σε απολογία και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η υπόθεση της Πάτρας έχει πάρει πλέον άλλη τροπή, και περνάει στην επόμενη φάση που δεν είναι άλλη από την κλήση σε απολογία της μητέρας των νεκρών παιδιών που είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Για τους θανάτους των παιδιών έχουν εκδοθεί τρία πορίσματα, ένα για την Ίριδα, ένα για τη Μαλένα και ένα συγκεντρωτικό και για τα δύο κορίτσια.

Τι αναφέρει το πόρισμα για την Ίριδα

  • Δεν έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου
  • Δεν αναγνωρίστηκε ο δυσδιάκριτος μικροσκοπικός φλεβόκομβος
  • Δεν εντοπίστηκαν ιστοπαθολογικές αλλοιώσεις στην καρδιά
  • Εντοπίστηκαν ασφυκτικές κηλίδες στον πνεύμονα – υποξυγοναιμία στον εγκέφαλο
  • το παιδί φαίνεται πως πέθανε από ασφυξία
  • Εντοπίστηκαν ειδικές χρώσεις στο μυοκάρδιο που έδειξαν ασφυξία. Αυτές οι ειδικές χρώσεις μπορούν να διαγνώσουν τον αιφνίδιο θάνατο
  • Εξετάστηκε το DNA στο πανάκι που βρέθηκε δίπλα από τη Ίριδα, όπου εντοπίστηκε αίμα και σάλιο από την στοματική κοιλότητα λόγω της πίεσης από τον πνιγμό

Τι αναφέρει το πόρισμα για τη Μαλένα 

  • Διαπιστώθηκε τραύμα στο πρόσωπο του παιδιού, από νύχι
  • Αποκλείστηκε ο αυτοτραυματισμός
  • Αποκλείστηκε το τραύμα να είναι από ιατρικό προσωπικό γιατί όλοι φορούσαν γάντια
  • Επιβεβαιώνονται οι ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες, κλασικό εύρημα ασφυξίας

Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι είναι αθώα, με τον συνήγορό της, Κωνσταντίνο Ζάρδα να δηλώνει πως «η 33χρονη επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με κανέναν θάνατο από τα τρία της παιδιά». «Μου είπε ότι δεν έχει σκεφτεί καν ποτέ να βλάψει οποιοδήποτε από τα παιδιά της γιατί τα αγαπούσε ως μάνα και τα λάτρευε. Αυτό λέει από την πρώτη στιγμή, αυτό λέει και τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει πως «αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε και τα τρία παιδιά». «Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πολύωρη κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου 

Από τη 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης, 21/6, κατέθετε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αποχώρησε λίγο μετά τις 22:30 χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν μεταξύ άλλων να περιγράψει λεπτομερώς όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα του θανάτου της Ίριδας. Παράλληλα θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες για την ώρα που ειδοποιήθηκε ο πατέρας των παιδιών.

Διαβάστε ακόμα:

Για 8,5 ολόκληρες ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This