Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Είχα πιει, τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα», ομολόγησε ο δράστης

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, με τον 53χρονο να προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να πείσει τη σύζυγό του να τα ξαναβρούν

Must Read

Το αλκοόλ «θόλωσε», ως φαίνεται, το μυαλό του 53χρονου δράστη, καθώς, πριν επιστρέψει σπίτι και προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του κατά της 46χρονης συζύγου του, είχε βγει και είχε πιει, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από τη νέα γυναικοκτονία, η οποία έλαβε χώρα λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Κουκάκι, το ζευγάρι αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα στο γάμο του, οι τσακωμοί ήταν συχνοί, με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο να αναφέρεται, μεταξά άλλων, για τις προσπάθειες επανασύνδεσης και τη γενικότερη εκρηκτική κατάσταση που υπήρχε ανάμεσα τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς πως συνέβη το αιματηρό φονικό. «Είχα πιει, επέστρεψα και τσακωθήκαμε. Πήρα το μαχαίρι και τη σκότωσα με δυο μαχαιριές. Έφυγα και προσπάθησα να αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε ο 53χρονος.

«Με την Κ. τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως, όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες για να φύγει. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, τη χτύπησα, μετά άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα», δήλωσε, συγκεκριμένα, στους αστυνομικούς, την ώρα που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο από το σημείο του ατυχήματος στην Παλαιά Φώκαια, όπου τον εντόπισαν.

Η εξώπορτα του διαμερίσματος όπου συνέβη το κακό…

Μέσα σε μια λίμνη αίματος

Την άτυχη γυναίκα βρήκε ο 24χρονος γιος του ζευγαριού, τον οποίο, όπως είπε ο ίδιος, ειδοποίησε ο 53χρονος, μετά την πράξη του, λέγοντάς του στο τηλέφωνο «σκότωσα τη μητέρα σου». Σύμφωνα με όσα είπε ο νεαρός στους αστυνομικούς, σε μια άτυπη πρώτη κατάθεση, επιστρέφοντας αλαφιασμένος σπίτι, βρήκε τη μητέρα του αναίσθητη και πεσμένη στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος, φέροντας σημάδια από μαχαιριές στο σώμα της.

Η είσοδος της πολυκατοικίας επί της οδού Ματρόζου 39 στο Κουκάκι

Ο 53χρονος συνελήφθη, τελικά, από τις Αρχές, καθώς, μετά το έγκλημά του φέρεται να  επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γ. Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ, ο δράστης έπεσε σε κάτι βράχια και τραυματίστηκε ελαφρά, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο, μετά από κλήση για τροχαίο ατύχημα και να τον συλλαμβάνουν. Λόγω της κατάστασής του, ωστόσο, ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This