ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΡαφήνα: Οι φονιάδες του 42χρονου Δημήτρη λένε ότι έφταιγε η «κακιά η ώρα» - Τον σκότωσαν για τη σειρά...

Ραφήνα: Οι φονιάδες του 42χρονου Δημήτρη λένε ότι έφταιγε η «κακιά η ώρα» – Τον σκότωσαν για τη σειρά στην τουαλέτα

Ποιοι είναι οι δολοφόνοι του 42χρονου

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει η δολοφονία του 42χρονου Δημήτρη Κόρδα στο Sante Rock Bar,  στη Ραφήνα. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο εκ των πέντε ατόμων που συμμετείχαν στη φονική συμπλοκή.

Ο ένας εξ αυτών είναι κηπουρός στο επάγγελμα, ενώ ο άλλος υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Οι δύο τους εμφανίστηκαν μετανιωμένοι ενώπιον των αστυνομικών. Οι Γ.Κ. και Π.Π. απέδωσαν το γεγονός στην «κακιά την ώρα», ενώ υποστήριξαν πως αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η σειρά για την τουαλέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν προσαχθεί δύο ακόμη άτομα, 23 και 27 ετών για τη δολοφονία του 42χρονου. Τα άτομα αυτά θα καταθέσουν αλλά δεν αναμένεται οι προσαγωγές να γίνουν συλλήψεις καθώς δεν συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

Οι δύο 24χρονοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το απόγευμα ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ σημειώνεται πως παραδόθηκαν μόνοι τους στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση κατάσχεσαν και ένα μπλε τζιπ, το οποίο χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι ως δράστες για την διαφυγή τους από το σημείο.

Οι συγγενείς του θύματος βρίσκονται σε σοκ και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη:

Συμμορία αλβανών δολοφόνησε τον άτυχο άνδρα στο μπαρ στη Ραφήνα

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονική επίθεση της Ραφήνας: 2 συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης