«Έχουν» τους παραλίγο φονιάδες του επιχειρηματία Κουσαθανά

Χειροπέδες σε Αλβανό για τη μαφιόζικη επίθεση στον ξενοδόχο στη Μύκονο! «Σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ. για τον συνεργό του

Must Read

Πολύ κοντά στην άκρη του νήματος για την πλήρη εξιχνίαση της μαφιόζικης επίθεσης σε βάρος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Ποσειδών» Θοδωρή Κουσαθανά φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυκόνου και της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς ήδη συνελήφθη ένας 31χρονος Αλβανός, μόνιμος κάτοικος του νησιού, και αναζητείται ο 32χρονος δράστης της επίθεσης Γ.Ψ., που κατοικεί στην Αθήνα και φέρεται ότι διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο.

Ο 31χρονος Αλβανός C.S. είναι γνωστός στο νησί των ανέμων, καθώς είναι οδηγός μίνι βαν το οποίο μεταφέρει τουρίστες σε διάφορα σημεία. Πλέον, μένει να εξακριβωθεί το κίνητρο της αιματηρής επίθεσης, ώστε να συμπληρωθεί το παζλ της περίεργης υπόθεσης. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην ταυτοποίηση του 32χρονου και του συνεργού του από μαρτυρίες, περιγραφές του θύματος και από πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες είναι εγκατεστημένες στο σημείο όπου συνέβη το σκηνοθετημένο τροχαίο. Στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στον 31χρονο C.S., ωστόσο ο Γ.Ψ. πρόλαβε να αναχωρήσει αυθημερόν από το νησί, όπως προέκυψε από την ανάλυση του υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες του αεροδρομίου της Μυκόνου.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη δικογραφία, νωρίς το απόγευμα της 10ης Ιουνίου ο 32χρονος Γ.Ψ. ακολούθησε με ένα κλεμμένο όχημα το λευκό φορτηγάκι του Θοδωρή Κουσαθανά και στην περιοχή Βουγλί «προκάλεσε σκοπίμως οδικό τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, προσκρούοντας το ανωτέρω όχημα, το οποίο οδηγούσε, στο πίσω μέρος του οχήματος του παθόντα», ώστε να τον αναγκάσει να αποβιβαστεί.

Οταν βγήκε ο δράστης, που φορούσε μαύρα ρούχα, μαύρο καπέλο τζόκεϊ και χειρουργική μάσκα, άρχισε να χτυπάει στο κεφάλι με ένα πτυσσόμενο σιδερένιο γκλομπ τον άτυχο επιχειρηματία, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 14 ράμματα:

«Με τράκαρε ένα αυτοκίνητο και, μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί, μου επιτέθηκε ο οδηγός. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε λοστό, με τον οποίο με χτύπησε στο κεφάλι. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε» είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Ποσειδών» στην περιοχή Βίδα της Χώρας της Μυκόνου. Παράλληλα είχε αποδώσει ως κίνητρο της επίθεσης την αντιδικία που έχει με γειτονική επιχείρηση.

Οσον αφορά τον 31χρονο συλληφθέντα, φέρεται ότι παρέλαβε με το αυτοκίνητό του τον 32χρονο από την περιοχή Πετεινάρο, όπου λίγο νωρίτερα είχε εγκαταλείψει το κλεμμένο αυτοκίνητο ο φυσικός αυτουργός της μαφιόζικης επίθεσης, και κατευθύνθηκαν μαζί στο Πυργί. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This