Μαφιόζικη επίθεση σε βάρος επιχειρηματία στην Μύκονο: «Ήθελαν να με σκοτώσουν»

«Η Μύκονος κινδυνεύει να γίνει Κολομβία» λέει ο πρώην δήμαρχος του νησιού

Must Read

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο επιχειρηματίας Θοδωρής Κουσαθανάς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Ποσειδών» στη περιοχή Βίδα της Χώρας της Μυκόνου που δέχθηκε επίθεση  από σωματώδη άνδρα, σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, όταν δέχτηκε τα μανιασμένα χτυπήματα ενός ατόμου, που λίγο έλειψε να του στοιχίσουν την ζωή. Κι αυτό γιατί όλα τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι, με σιδερόβεργα, με τον Θοδωρή Κουσαθανά να χάνει τις αισθήσεις του και να μεταφέρεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε ακόμη: Μαφιόζικη επίθεση σε γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου

«Μου επιτέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε ένα λοστό. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε» δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Πίσω από την επίθεση σκέφτεται ότι μπορεί να κρύβεται μια αντιδικία που έχει με γειτονική επιχείρηση. «Λειτουργεί παράνομα, διότι έχουν μια προσωρινή αναστολή της άδειας της μουσικής τους» αναφέρει μεταξύ άλλων, την ώρα που προσπαθεί να αφήσει πίσω το σοκ της επίθεσης και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Παράλληλα, ο αδελφός του επιχειρηματία δήλωσε ότι οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο του στην Χώρα της Μυκόνου. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τον τράκαρε από πίσω και μόλις αυτός σταμάτησε να δει τι συμβαίνει, από το άλλο όχημα βγήκε ένας σωματώδης άντρας και κρατώντας ένα λοστό στο χέρι άρχισε να τον χτυπάει με απίστευτη βιαιότητα στο κεφάλι και στα πλευρά του, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω αιμόφυρτος και να χάσει τις αισθήσεις του.

«Η Μύκονος κινδυνεύει να γίνει Κολομβία»

Ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης είπε από την πλευρά του ότι στο νησί των ανέμων υπάρχει η λαμπερή πλευρά αλλά και η «σκοτεινή», με τη μαφία και τον υπόκοσμο να επιχειρούν να μετατρέψουν τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού σε Κολομβία.

«Η Μύκονος σήμερα έχει αλλάξει. Δεν επιτρέπεται σε ένα μικρό νησί, τουριστικό να έρχεται εδώ το καλοκαίρι καλός κόσμος και ο υπόκοσμος. Η Μύκονος ξεφεύγει και πάει αλλού. Λυπούμαι που θα το πω αλλά δεν είναι σωστό να περνούν οι κυβερνήσεις και να βλέπουν ότι κοντεύει να μετατραπεί σε Κολομβία και να μην επεμβαίνουν» τόνισε και συμπλήρωσε: «τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι εδώ δρουν διάφορα κυκλώματα τα οποία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε γιατί δεν εμφανίζονται».

«Θα πληρώσουν με κάθε τρόπο»

Σε δηλώσεις προχώρησε και πρώην εργαζόμενος στην εστίαση κάνοντας λόγο για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Μύκονο με την πάροδο του χρόνου.

«Κάθε καλοκαίρι, κάθε αρχή της σεζόν κατεβαίνουν όλοι οι φυλακισμένοι, όλοι οι φουσκωτοί τους προσλαμβάνουν και κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν. Η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα είναι ένα άλλο κράτος. Εχει τους δικούς του ρυθμούς και δουλεύουν έτσι. Και αυτοί που έρχονται το ξέρουν και δεν μπορούν να κάνουν μαγκιές, να έρχονται στα μαγαζιά και να μην πληρώνουν. Και αναλαμβάνουν μετά οι μπράβοι. Π.χ. δεν μπορεί να έρθει ο άλλος στη Μύκονο και να πει δεν πληρώνω. Θα πληρώσει είτε με το καλό, είτε με το κακό» επεσήμανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This