Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματίες στο ΑΠΘ

Must Read

Δύο ομάδες ατόμων «έστησαν» καβγά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση σύντομα να ξεφεύγει από τον έλεγχο και να πέφτουν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 στην πλατεία Χημείου, με αυτόπτη μάρτυρα να δηλώνει ότι είδε ομάδα 20 ατόμων να μπαίνει στο campus και να κινείται προς την πλατεία, όπου και συνεπλάκη με παρέα που βρίσκονταν στο σημείο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έπεσαν έξι πυροβολισμοί και τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΑΧΕΠΑ.

Στη συνέχεια οι «εισβολείς» αποχώρησαν από το campus και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, καθώς οι πυροβολισμοί έγιναν αντιληπτοί από τη διμοιρία που σταθμεύει επί της οδού Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έξι προσαγωγές, πέντε ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που σταμάτησαν αστυνομικοί στην οδό Αγίου Δημητρίου και ενός ακόμη που εντοπίστηκε εντός του ΑΠΘ.

Τα αίτια της συμπλοκής μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαριστεί, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις έρευνες των αστυνομικών στο σημείο της συμπλοκής έχουν βρεθεί πέντε κάλυκες και μια βολίδα. Από την πλατεία Χημείου έως και τον εξωτερικό χώρο του ΑΠΘ, απέναντι από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, υπάρχουν αίματα στο οδόστρωμα.

  • Δείτε πλάνα από τον τόπο του εγκλήματος:

https://youtu.be/bfBGwKelRpo

https://youtu.be/3Wx9Wmt46bs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This