Μεσσήνη – Θράσος του 50χρονου: Της έριξε τέσσερα λίτρα χημικό υγρό στο πρόσωπο, αλλά «ήταν η κακιά στιγμή»!

Δικηγόρος δράστη: «Τις τελευταίες ώρες έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Μου είπε ότι είναι ειλικρινά μετανιωμένος και ζητάει συγνώμη»

Must Read

Το μεσημέρι του Σαββάτου θα απολογηθεί στην Ανακρίτρια ο 50χρονος που «έλουσε» με ένα τετράλιτρο μπιτόνι χημικό υγρό (άκουα φόρτε) την 49χρονη πρώην σύζυγό του Χριστίνα, έξω από τον χώρο εργασίας της στην Ανάληψη της Μεσσήνης.




Η Εισαγγελέας Καλαμάτας του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η επίθεση είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια.




Το γεγονός της αγοράς του χημικού υγρού, σε συνδυασμό με το ότι παραμόνευε στο σκοτάδι πίσω από ένα δέντρο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του για να αιφνιδιάσει το θύμα, αλλά και η επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται η 49χρονη πολύτεκνη μητέρα, για να θολώσει τα νερά, συγκλίνουν στο ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα, όπως εκτιμούν οι Αρχές.




Ο ίδιος παρουσιάζεται τώρα «βαθιά συγκλονισμένος και μετανιωμένος» και λέει πως θέλει να συμπαρασταθεί στην πρώην σύζυγό του, ενώ μέσω του συνηγόρου του Θανάση Ηλιόπουλου, δήλωσε πως η… «κακιά η ώρα» τον έκανε να ρίξει τέσσερα λίτρα άκουα φόρτε πάνω της!

Ο κ.Ηλιόπουλος μίλησε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 και μετέφερε ότι πελάτης του «τις τελευταίες ώρες έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Μου είπε ότι είναι ειλικρινά μετανιωμένος και ζητάει συγνώμη», ενώ πρόσθεσε ότι «πέρα από την μεταμέλεια του, θέλει να συνδράμει στην αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του».

Αυτό που ισχυρίζεται ο 50χρονος, είναι πως τον τελευταίο καιρό ζούσε ξανά μαζί με την 49χρονη και έκαναν μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν μετά το διαζύγιο τους, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί και 4 παιδιά.

Σε ερώτηση για το πώς δικαιολόγησε την επίθεση στον ίδιο, ο Θανάσης Ηλιόπουλος είπε ότι «ο πελάτης μου δεν μπορεί ακόμη να δώσει καμία ουσιαστική απάντηση». Συμπλήρωσε ότι ακόμη δεν έχει λάβει τη δικογραφία, κάτι που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι και είναι πολύ πιθανό να ζητήσει νέα παράταση για να απολογηθεί ο πελάτης του την Κυριακή.




Σύμφωνα με τον Alpha πάντως, ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι αγόρασε το χημικό υγρό από το σούπερ μάρκετ και πρόσθεσε για την 49χρονη και τον λόγο της επίθεσης:

«Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού και έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ. Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ».




Η 49ρονη γυναίκα νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας έχοντας υποστεί σοβαρό χημικό έγκαυμα στο δεξί της μάτι και υπάρχει αγωνία για το αν θα καταφέρει να σωθεί η όρασή της.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This