Τα πρώτα λόγια της 49χρονης που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της

Συγκλονίζει μέσα από το νοσοκομείο η πολύτεκνη μητέρα

Must Read

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Μεσσήνη, έξω από τον χώρο όπου εργάζεται.

Η γυναίκα η οποία κινδύνευσε να χάσει το μάτι της, φέρει σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή και έχει υποβληθεί ήδη σε ένα χειρουργείο. Ο δράστης της επίθεσης, ο πρώην σύζυγός της με τον οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, της επιτέθηκε έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και αφού προσπάθησε να την ακινητοποιήσει βάζοντας στο πρόσωπό της ένα ύφασμα εμποτισμένο με οξύ, στη συνέχεια έριξε το υγρό στο πρόσωπό της και τράπηκε σε φυγή.

Τελικά ο ίδιος συνελήφθη όταν προκειμένου να καλύψει την εγκληματική του πράξη, πήγε να την δει στο νοσοκομείο. Αν και αρχικά αρνήθηκε ότι εκείνος επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, στη συνέχεια «έσπασε» και ομολόγησε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν εμμονικός με την 46χρονη. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι κίνητρο της επίθεσης ήταν οι οικονομικές διαφορές τους: «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού και έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ», φέρεται να είπε ο 50χρονος σύμφωνα με τον Alpha ενώ δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του. «Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ».

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία ενώ θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συγκινεί η 49χρονη

Στις πρώτες της δηλώσεις η 49χρονη ανέφερε: «Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω»  είπε μιλώντας στον Alpha.




«Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά» είπε η γυναίκα μιλώντας στο Mega.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This