Έριξε το χημικό υγρό στη 49χρονη για να την εκδικηθεί επειδή δεν ήθελε να ξανασμίξουν!

Οι εμμονές του 50χρονου πρώην συζύγου οδήγησαν στη σοκαριστική εξέλιξη στη Μεσσήνη - Προσπάθησε να τη δει και στο νοσοκομείο!

Must Read

Την ώρα που η 49χρονη πολύτεκνη μητέρα δίνει μάχη στην Οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας για να μη χάσει το δεξί της μάτι, το οποίο έχει υποστεί σοβαρό χημικό έγκαυμα 3ου-4ου βαθμού από την επίθεση με χημικό υγρό που δέχθηκε χθες τα ξημερώματα από τον πρώην συζυγό της έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν στην Ανάληψη Μεσσήνης, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση αυτή είναι συγκλονιστικές.

Η 49χρονη έχει χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια με τον 50χρονο δράστη της επίθεσης, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το έκανε λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά μαζί, ενώ η γυναίκα έχει κάνει άλλα δύο με το νέο της σύντροφο.




Σύμφωνα με το newsit, το τελευταία διάστημα και λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η 49χρονη, είχε συγκατοικήσει ξανά με τον πρώην σύζυγό της, αλλά του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπάρξει επανασύνδεση καθώς είχε προχωρήσει τη ζωή της.

Ωστόσο, ο εμμονικός και πιεστικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 50χρονος δεν ήθελε να δεχθεί αυτό που του είπε η μητέρα των παιδιών του και τότε ήταν που αποφάσισε να την εκδικηθεί. Χθες τα ξημερώματα σηκώθηκε πριν από τη 49χρονη και έφυγε νωρίτερα με δικαιολογία ότι έχει δουλειά (σ.σ. εργάζεται σε μεταφορική εταιρεία).

Πήγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο στο καθαριστήριο όπου εργάζεται η πρώην σύζυγός του και έχοντας αγοράσει υδροχλωρικό ή νιτρικό οξύ (άκουα φόρτε) την περίμενε στα σκοτάδια έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, κίνηση που μαρτυρά ότι η επίθεση ήταν προμελετημένη και όχι εν βρασμώ.

Αρχικά ο 50χρονος προσπάθησε να ακινητοποιήσει τη 49χρονη -την ώρα που πήγαινε να ανοίξει το καθαριστήριο στο οποίο εργαζόταν- και να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει με ένα πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό, αλλά δεν τα κατάφερε όπως ήθελε. Η γυναίκα αντιστάθηκε, οπότε της έριξε το υγρό και στο πρόσωπο. Στη συνέχεια αυτός τράπηκε σε φυγή και άφησε την πρώην σύζυγό του να σφαδάζει




Προσπάθησε να τη δει στο νοσοκομείο!

Λίγο πριν συλληφθεί από τις Αρχές, ο 50χρονος θεώρησε πως μπορεί να ξεγελάσει τους αστυνομικούς ώστε να μη φτάσουν στα ίχνη του.

Πήγε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου είχε μεταφερθεί η 49χρονη πρώην σύζυγός του και μάλιστα ζήτησε και να τη δει!

Εκείνη όμως αρνήθηκε, στη συνέχεια μίλησε στους αστυνομικούς και λίγη ώρα αργότερα ο 50χρονος προσήχθη και τελικά συνελήφθη.




Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του καθαριστηρίου – «Είχε μια πετσέτα και προσπαθούσε να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της. Έκλαιγε πολύ»

Μιλώντας στο protothema.gr ο Ιωσήφ Παμπουκτσίδης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης που εργάζεται η 49χρονη, όταν εκείνος έφτασε στο κατάστημά του, λίγα λεπτά μετά την επίθεση, βρήκε την υπάλληλό του σε άσχημη κατάσταση και κάλεσε την Αστυνομία:

«Εγώ έφτασα μετά από μερικά λεπτά και έτρεξα αμέσως να την βοηθήσω, ο δράστης είχε φύγει. Ηταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε ανοίξει το μαγαζί, είχε βρει μια πετσέτα και προσπαθούσε να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της. Εκλαιγε πολύ! Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία να τους ενημερώσω για την επίθεση που δέχτηκε η υπάλληλος και στην συνέχεια ήρθε και ο πατέρας μου που με βοήθησε να την μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας στο νοσοκομείο. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι απειλούταν από κάποιον ή είχε κάποιο πρόβλημα».

Περιέγραψε και το γιατί η 49χρονη πολύτεκνη μητέρα βρισκόταν τόσο νωρίς στο κατάστημα:

«Λόγω της καλοκαιρινής περιόδου όπου η κίνηση είναι μεγαλύτερη, είχαμε πει με την ίδια να ξεκινήσουμε την βάρδιά μας από νωρίς. Έτσι λοιπόν πήγε εκείνη να ανοίξει τα ξημερώματα και έφτασε πρώτη. Εκείνος παραφύλαγε και της επιτέθηκε ρίχνωντας αυτό το καυστικό υγρό».

«Είναι λίγο καλύτερα»

Μιλώντας και στο newsit ο κ. Παμπουκτσίδης αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της 49χρονης η οποία χειρουργήθηκε και τώρα αγωνιά για το αν θα χάσει το δεξί της μάτι:

«Η κατάστασή της είναι σταθερή και σήμερα θα μάθουμε τι έχει γίνει με το μάτι της. Μιλήσαμε και πριν από λίγο με την γυναίκα, είναι λίγο καλύτερα, δεν πονάει τόσο σήμερα. Με τον πρώην σύζυγό της έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Η γυναίκα ζει στην Καλαμάτα και έχει και ακόμη δύο παιδιά από άλλο γάμο. Δεν γνωρίζω τους λόγους που το έκανε. Η γυναίκα δεν μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι και δεν είχα διαπιστώσει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This