Σοκαρισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την επίθεση με χημικό υγρό στη Μεσσήνη: «Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς»

«Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, έχω μάθει ότι είναι δυνατή και είμαι δίπλα της»

Must Read

Στο άκουσμα της είδησης ότι στην Ανάληψη της Μεσσήνης ένας 50χρονος έριξε χημικό υγρό στο πρόσωπο της 49χρονης πρώην συζύγου του, πολλοί έφεραν στο νου τους τον Μάιο του 2020, όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαραντζούλα.




Η ίδια η Ιωάννα, δήλωσε σοκαρισμένη και ταραγμένη από τα όσα έγιναν στη Μεσσήνη και έσπευσε να στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στην 49χρονη, αλλά να εκφράσει και το πικρό της παράπονο, πως νιώθει ότι καμία κοπέλα δεν είναι ασφαλής.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες, κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό με ταράζει και ακόμα δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος προβαίνει σε τέτοια πράξη. Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές κοπέλες που μου λένε το ίδιο πράγμα. Κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά. Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, έχω μάθει ότι είναι δυνατή και είμαι δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά στον Alpha.




Όσο για το ότι ο 50χρονος δράστης είχε το θράσος να πάει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να δει δήθεν την 49χρονη, αλλά σκοπός του ήταν να ξεγελάσει τις Αρχές, η Ιωάννα Παλιοσπύρου σχολίασε επίσης με παράπονο:

«Μου προκαλεί αναμνήσεις από τα μέτρα στο νοσοκομείο που νοσηλευόμουν τα οποία είχαν αλλάξει, επειδή φοβόντουσαν την επίσκεψη του θύτη με σκοπό να με αποτελειώσει. Αυτό να γίνει μάθημα για να προστατεύεται το θύμα».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This