Στο Δαφνί ο 34χρονος που εισέβαλε στο Εφετείο – «Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά» είπε στους αστυνομικούς

«H εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες είναι μεγάλη», είπε ο δικηγόρος του πρώην παίκτη reality

Must Read

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί μεταφέρθηκε ο 34χρονος που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του που ήταν φορτωμένο με 1.200.000 ευρώ το πρωί του Σαββάτου στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών.

Όπως μετέδωσε το Open, ο πρώην παίκτης reality είχε πολλές μεταπτώσεις στην ψυχολογία του και γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Δαφνί, όπου θα εξεταστεί από γιατρούς και αν κριθεί αναγκαίο θα του χορηγηθεί αγωγή.

Ο πρώην παίκτης reality θα παραμείνει εκεί τα επόμενα 24ωρα, ενώ θα ενημερωθεί σχετικά και η Δικαιοσύνη. Ανάλογα με το πόρισμα που θα συντάξουν οι γιατροί που θα παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του θα αποφασιστεί εάν θα είναι σε θέση να οδηγηθεί στα δικαστήρια ώστε να απολογηθεί ή θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης: Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο Εφετείο – Έκρυβε 1,5 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά

Τι είπε ο δικηγόρος του

Στην κατάσταση την οποία βρίσκεται ο πελάτης του αναφέρθηκε ο δικηγόρος του 34χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Ο συνήγορος του πρώην παίκτη reality, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, χρήματα αλλά και όπλο, μίλησε στο newsit.gr για την τραγικότητα της κατάστασης του λέγοντας: «Είναι σε άθλια κατάσταση και η εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Ο συνήγορος του 34χρονου περιγράφει το χρονικό και τον λόγο που ο εντολέας του εισέβαλε στο Εφετείο με αυτόν τον τρόπο.

«Ήταν μόνος του και πήγε να παραδοθεί αυτοβούλως, χωρίς κανένας από την οικογένειά του να είναι ενήμερος. Παρέδωσε αρκετή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, κοκαΐνη, μεταμφεταμίνη, χασίς, ενώ είχε κάνει και σε μεγάλο ποσοστό και χρήση. Στο αμάξι που παρέδωσε βρέθηκαν 1.200.000ευρώ και άλλες 300.000 ευρώ στο σπίτι, συνολικά 1,5 εκατομμύρια ευρώ».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου διευκρινίζει δε ότι «αυτά τα χρήματα δεν σχετίζονται με πράξεις διακίνησης ναρκωτικών. Δικαιολογούνται οικογενειακά, ήταν διάφορα χρήματα από το σύνολο της οικογένειας τα οποία θα δικαιολογηθούν την Τρίτη που πήραμε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι».

Όπως αναφέρι ο κ.Παπαϊωαννίδη «από χθες το απόγευμα ο εντολέας μου κρατείται στη ΓΑΔΑ και τον έχω δει ελάχιστα».




Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί του Σαββάτου ο 34χρονος «μπούκαρε» σε κατάσταση αμόκ με το όχημα του στο χώρο στάθμευσης του Εφετείου φωνάζοντας ότι μέσα στο ΙΧ έχει εκρηκτικά και ναρκωτικές ουσίες.

Οι αστυνομικοί αφού τον ακινητοποίησαν χωρίς να προβάλει αντίσταση βρήκαν στο αυτοκίνητό του ποσότητα κοκαΐνης – περίπου 200 γραμμάρια-, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και χάπια. Η έκπληξη τους δεν σταμάτησε εκεί καθώς εντός του αυτοκινήτου εντόπισαν 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 300.000 ευρώ.

Ο ίδιος φέρεται να είπε μετά τη σύλληψή του: «Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά».

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.
  • 275- γραμμ. κοκαΐνη
  • 495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης
  • 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης
  • 131- δισκία ecstasy
  • 3 φαρμακευτικά δισκία
  • αυτοκίνητο
  • πιστόλι κρότου
  • 267- φυσίγγια κρότου
  • χρηματοκιβώτιο
  • 4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες
  • 4- κινητά τηλέφωνα.

Σήμερα ο 34χρονος κατηγορούμενος εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη. Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή καθώς μαζί με τα χρήματα και τις ουσίες, παρέδωσε στους αστυνομικούς και ένα όπλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This