Αίγινα: Σακάτεψαν στο ξύλο γυναίκα επειδή έκανε παρατήρηση για ηχορύπανση

Tην έστειλαν στην ενταντική!

Must Read

Να χάσει τη ζωή της από το ανελέητο ξύλο, κινδύνευσε μια 67χρονη γυναίκα στη Αίγινα, η οποία δέχτηκε άνανδρη επίθεση, επειδή, όπως καταγγέλλει η ίδια, έκανε παρατήρηση για ηχορύπανση σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου.

Μετά από 13 ολόκληρους μήνες, η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες οι οποίοι είχαν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και όπως αποδείχτηκε ήταν παλιοί γνώριμοι των αρχών.

«Ήρθαν τρεις άνθρωποι, άγνωστοι προς εμάς, στο ξενοδοχείο που έχει ο γιος μου, στο πάρκινγκ και ο ένας από αυτούς, ρώτησε τον γιο μου ‘πού είναι η θάλασσα;’ και σήκωσε ο γιος μου το χέρι να του δείξει και τον χτύπησε πολύ άσχημα και μας χτύπησαν με σιδηρογροθιές. Ο γιος μου έπεσε πάνω στον μικρό εγγονό που ήταν τεσσάρων χρονών μπροστά και ο άλλος χτυπούσε εμένα, είχα πέσει κάτω…», δήλωσε η γυναίκα μιλώντας στο Livenews.

«Έπεσα πάνω στο παιδί μου, χτύπησε το παιδί μου, άρχισε να κλαίει, φώναζα εγώ ‘αστυνομία’ κι αυτά κι αυτοί σηκώθηκαν και έφυγαν και τρέξανε. Το παιδί μου εμένα έχει αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα, βλέπει κόσμο και φοβάται, κλαίει, βλέπει εφιάλτες, δε θέλει να πάει στο σχολείο. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος στο δεύτερο, εγώ μόνος μου, χτυπημένος, τρομοκρατημένος…», δήλωσε ο γιος της 67χρονης και πρόσθεσε:

«Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, είχε έρθει ο ένας από αυτούς, ο συγκεκριμένος που χτύπησε τη μάνα μου, μαζί με κάποιον τρίτο. Και έψαχναν για δωμάτιο… Κι αυτοί είναι οι τρεις που συνελήφθησαν. Ο τέταρτος που συνελήφθη είναι ο ηθικός αυτουργός ο οποίος διατηρεί ένα νυχτερινό μαγαζί… η μητέρα μου μένει από πάνω ακριβώς. Αυτό το μαγαζί, λοιπόν, ανοίγει στις 3 τα χαράματα. Ανοίγει… και κλείνει στις 12, 1 το μεσημέρι. Εντάξει… η γυναίκα δε θα μπορούσε να κοιμηθεί. Κι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, επειδή δεν μπορούσε να χτυπήσει με κανέναν άλλο τρόπο, έβαλε κάποιους άλλους. Αυτό έγινε. Περνούσε η μάνα μου δηλαδή από μπροστά και την έφτυναν, της έλεγαν «θα σε σκοτώσουμε με καλάσνικοφ», της έλεγαν τέτοια πράγματα. Κι αυτά έχουν πάει στον εισαγγελέα όλα από πριν. Πριν την επίθεση όλα αυτά. Και λέγαμε ότι απειλούμαστε. Ώσπου έγινε αυτό. Συμβόλαιο θανάτου, δηλαδή, εναντίον μας», δήλωσε ο γιος της 67χρονης.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα προβλήματα στην όραση αλλά και τις φωνητικές χορδές μετά από την άγρια επίθεση. 







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This