Στο σταθμό των Σεπολίων έβαζαν την 12χρονη να κάνει «πιάτσα» – Τι λένε οι γείτονες

Must Read

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με τα όσα φρικιαστικά βίωσε η 12χρονη στον Κολωνό, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 53χρονο, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022.

Ο άνδρας φέρεται να απειλούσε το κορίτσι λέγοντας της πως θα πεθάνουν από την πείνα αυτή και η οικογένεια της, αν δεν κάνει όσα της λέει. Μάλιστα, φέρεται να την κακοποιούσε μέσα στο κατάστημα υπό την απειλή όπλου και ενίοτε την βιντεοσκοπούσε και ανέβαζε το υλικό σε site, για να ψαρέψει πελάτες.

Το κορίτσι εργαζόταν στο κατάστημα με την άδεια της μητέρας της, ώστε να βοηθήσει την οικογένεια της, που έχει συνολικά εννέα παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβληματα.

«Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ, στο μαγαζί του, το βοηθούσε, γιατί είναι από πολυμελή οικογένεια. Έχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης» ανέφερε γείτονας. Το 12χρονο κορίτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για τουλάχιστον πέντε μήνες, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο, στα χέρια του 53χρονου, ο οποίος τη βίαζε συστηματικά και την εξέδιδε σε τουλάχιστον δέκα άνδρες την ημέρα για 50-70 ευρώ. Τα ραντεβού φέρεται να κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών.

Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Ο 53χρονος, παντρεμένος με ένα παιδί, φέρεται να είχε αγάπη για τα όπλα ρέπλικες και διατηρούσε συλλογή, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος. Για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 42χρονος, από τον οποίο κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής και δύο usb.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This