Φρίκη στα Σεπόλια: Στον ανακριτή ο αρρωστημένος 53χρονος παιδόφιλος που εξέδιδε την 12χρονη

Το ανήλικο παιδί ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, στο οποίο δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά την οκταμελή οικογένειά του

Must Read

Αδιανόητο. Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους. Για πέντε μήνες ένα ανήλικο, μικρό κοριτσάκι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη από έναν ανώμαλο και διεστραμμένο 53χρονο, ο οποίος φέρεται μετά από καταγγελίες να τη βίαζε και να την εξέδιδε.

Στον ανακριτή οδηγούνται οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στα Σεπόλια, μια υπόθεση απόλυτης φρίκης που καταδεικνύει το απίστευτο μέγεθος κοινωνικής παθογένειας. Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του άρρωστου 53χρονου και ενός 42χρονου οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι, με τον 53χρονο να βαρύνεται επίσης και με το αδίκημα της μαστροπείας αφού φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 12χρονο κορίτσι έκανε κάποιες βοηθητικές εργασίες στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος παίρνοντας κάποιο χαρτζιλίκι, το οποίο είχε ανάγκη η πολύτεκνη οικογένειά της καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα η μητέρα της ανήλικης φέρεται να είχε εμπιστοσύνη στον 53χρονο, ο οποίος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης με πολύ καλό όνομα στη γειτονιά.

«Αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του μαρτυρίου που ζούσε η 12χρονη, η οποία όχι μόνο έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού από 53χρονο άνδρα, αλλά ο συγκεκριμένος διεστραμμένος άνδρας την εξέδιδε μέσω ψεύτικου προφίλ στα social media. Ο ίδιος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε, ενώ αναρτούσε και πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφίλ σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έστελνε φωτογραφίες της ανήλικης σε διάφορα άτομα και αναζητούσε πελάτες. Μάλιστα, αξιωματικοί εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, ενώ είδαν και τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Η συστηματική κακοποίηση της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό της πρόσωπο  διαπίστωσε στο κινητό της κάποια περίεργα μηνύματα. Στην πορεία ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία επίσης εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου. Έπειτα από έρευνες, η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον 53χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος, καθώς και έναν 42χρονο φίλο του που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Και οι δύο κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις. Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά, ενώ μέσω social media «ψάρευε» τους πελάτες που έναντι αμοιβής – που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 έως 70 ευρώ – κακοποιούσαν σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη. 

Διαβάστε ακόμα:

Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης: «Αν (ο 53χρονος) βγει έξω ελεύθερος, εγώ η ίδια θα τον θάψω»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This